Szekeres Viktor

Nemsokára itthon is boltokban a Prison Break

A hazai sorozatpiac felpezsdült és ennek köszönhetően már nem csak pár stúdió (Warner, HBO) sorozatai jelennek meg idehaza DVD-n, hanem a friss sikerek is.

A Prison Break (magyar keresztségben: A szökés) idehaza az ősz egyik legnagyobb sikere volt, ha hinni lehet a sokat vitatott nézettségi adatoknak - ezt nézte apu, anyu és a gyerekek és az RTL Klubon majd minden héten leverte a konkurens csatorna Született feleségeit, holott a világtrend és az amerikai eredmények éppen ennek ellenkezőjét mutatják, miszerint a háziasszonyok ügyesbajos élete jobban érdekli az embereket, mint pár szökésre készülő fegyenc sorsa.

A siker után pedig természetesnek tűnik, hogy a tavaly megjelentetett sikersorozatok (Lost, Született feleségek) mintájára A szökés is kijön idehaza DVD-n, mégpedig 2007 októberében, az Intercom gondozásában. A hazai piacra készült kiadás specifikációit még nem tudni, de ezúttal valószínűleg az amerikaival megegyező slimtokos pakkot kapjuk meg mi is, várhatóan azzal a pár extrával, ami ugyancsak megtalálható a nemzetközi verzión.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    pedig, ha nem lennének több millióan, akik így nézik, te sem nézhetnéd:)
  • The Termentor #6
    Az SE 2 mar lement, most az se 3 ra varunk. Nem is tudnek ugy sorozatot nezni ha lenne benne reklam es nem akkor lenne mikor en akarom.
  • Hooligan666 #5
    Én is ebben bízok, igyekszem optimista lenni. Hát... majd meglátjuk :)
  • Mayday #4
    Mindenesetre mar a Lost 2. evad igencsak extra kiadas lesz az elsohoz kepest, aztan bizzunk benne, hogy ez nem egyedi eset lesz, hanem belatjak a kiadok, hogy azert van ra igeny.
  • Hooligan666 #3
    Nekem meg már megvan az amcsi verzió :)

    Csak egy tipp, de a 6 lemezt leszorítják 5-re, azt az 1 vagy 2 részt meg ami a 6. lemezen van ráerőszakolják a többire, oszt nincs gond az extrákkal... ne nekem legyen igazam... de a Lost-DH után simán jöhet ilyen megerőszakolt kiadás...

    Mondjuk nem izgat, nekem megfelel angolul is, max beszerzem valahonnan olcsón esetleg a magyar kiadást is, csak hogy a család többi része is értse...

    Augusztusban jön asszem a se2 odakint.
  • bertino #2
    jaja, líméljenek meg tőle ezerrel...
  • Bandee1987 #1
    Magyar szinkron nem is kell rá nekem :)