Ötvös Tibor

Indy ufókkal harcol majd?

Újabb infók a negyedik Indiana Jones-filmről. Eszerint az Indiana Jones és az Istenek Városa című epizódban a kalandornak földönkívüliekkel gyűlik meg a baja, a jelek szerint Sean Connery nélkül.

Végre megérkeztek az első, érdemleges infók a készülő Indiana Jones és az Istenek Városa című negyedik részből. Egy stábtag ugyanis hajlandó volt - fejvesztés terhe és nevének eltitkolása mellett - pár dolgot elárulni a forgatókönyv részleteiről.



Nos, Indy barátunk a negyedik epizódban az oroszokkal száll majd szembe. A nyitójelenetben azonban a kalandor az 51-es körzetben tevékenykedik, mely - mint az köztudott - egy titkos katonai bázis, ahol földönkívüliekkel kísérleteznek. Rossz hír lehet a rajongóknak, hogy Sean Connery még mindig nem írta alá saját szerződését, így elképzelhető, hogy Indy csak fia segítségével száll majd szembe a ruszkikkal (és a földönkívüliekkel?).

Állítólag van egy forgatókönyv is, melyben Indy egy testvért is kapna, akit Kevin Costner alakítana, ám ezt Lucas nem nagyon szeretné. Ráadásul a régi szerelmek listájáról is csak Az Elveszett frigyláda fosztogatóiban látott Karren Allen maradt meg, aki Indy fiának anyja lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cuchulainn #10
    És majd átrepülnek együtt a hold sziluettje előtt...:D
  • Gregie11 #9
    Ez így ebben a formában nevetséges... Jobb ötletük nem volt? Atlantisz vagy valami más, mítikus dolog? Area 51 :P
  • Lordboxi #8
    íindy vs ET. Persze, hogy rábólintott a spilberg. Szinte látom, ahogy a kezében a szentgrállal, egy kerekekkel felszerelt frigyládán gurulva menekül a dínók elöl, egyenesen ET karmaiba.
  • alienslive #7
    Ez az area51 nekem nem szimpi első hallásra. Majd meglátjuk miként működik a filmben.
  • Kindred Blades #6
    Hát, többek között a Fiatalúron nőttem fel, nekem nagyon hiányozna Connery. Persze az eredeti trilógiában is csak a harmadik részben játszott, de nagyon megszoktam. Mint ahogy megszoktam az übergonosz, szinte sátáni nácikat is, akik remek villain szerepet kaptak a filmekben. Ettől függetlenül persze jó lehet a film. Csak bizonyára van oka, hogy Connery-nek nem akaródzik aláírni (persze kismillió más oka is lehet rá). Ami viszont igazán aggaszt, hogy anno Spielberg rábólintott a forgatókönyvre, de újra kellett írni némely részét, mert Lucas-nak nem tetszett. És én abba a gárdába tartozok, akinek az új SW trilógia óta fenntartásai vannak Lucas egyéni igényeivel/ötleteivel szemben.
    Viszont a filmet még nem láttam, úgyhogy remélem a legjobbakat, várjuk szeretettel.
  • KM #5
    Pedig nagy kár lenne, ha kimaradna Connery a történetből...
  • NeoMaN #4
    Na, egy vallásrelomboló-idegenektőlszármazunk story jól megcsinálva, semmi lézerpisztpoly, semmi űrhalyó - nagyon fasza lenne!
    GOGOGO!
  • Zro #3
    Kevin rulez :)
    Én bírnám a búráját az új részben :)
  • Morden23 #2
    "A nyitójelenetben azonban a kalandor az 51-es körzetben tevékenykedik, mely - mint az köztudott - egy titkos katonai bázis, ahol földönkívüliekkel kísérleteznek."

    Így nem csaodálom, hogy csak fővesztés terhe mellett lehet nyilatkozni a forgatókönyvről :)
    Remélem ez csak kamu.
  • Iwant2Belive #1
    Őszintén nem érdekel Sean Connery, nem rajongok érte annyira, viszont ha a fia szerepelni fog azt Sean Patrick Flannerynek kell játszani mert ő nagyon ász volt az ifjú Indy sorozatban. A story meg eléggé pletykaszagú.