22
-
Hurkabogár #22 Vicces, hogy Leonidasné lesz Sarah Connor. -
xido #21 kap esélyt...amúgy is számomra érthetetlen,hogy mindig Arnie,legyen az Terminator vagy Predator...maguk a lények,a történet már nem is számít,csak az Arnie legyen benne...minek?:) -
#20 Kövezzetek meg, de én adok neki egy esélyt, nem tűnik hülyeségnek. -
#19 pfff ez kb annyira lesz terminátor film mint ha sarah connort bevágták volna a barátokköztbe -
#18 Cikk írja is, hogy a T2 után játszódik. Tehát T3-hoz mért kellene illeszkednie? -
Wittgen #17 Jó lesz ez, csak nem illeszkedik a t3-hoz...na mindegy, jó lezs a t2 folytatásának is... -
GErYkE83 #16 Sajna eltávolították a videókat sorry -
GErYkE83 #15 Megnéztem párszor az előzetest, szerintem egész jól eltalálták a szereplőgárdát, egyre jobban várom. A Csávó Terminator szerintem egész hiteles és rémisztő lett, jó lesz ez nem muszály izomkolosszusnak lennie, hiszen a Skynet rengeteg féle alkatú T800-as beszivárgóegységet vetett be a háború során pl gyerek Terminatorok, könnyített alumíniumvázzal stb. Gondoljatok bele, ha mind kigyúrt izomkolosszus lett volna simán ki lehetett volna őket szúrni, hiszen az alultáplált katonák szinte alig esznek valamit, kicsit kitűntek volna a sorból -
GErYkE83 #14 Én már várom és remélem Magyarországra is eljut minél hamarabb a sorozat..
A szereplőket, meg majd megszokjuk egy idő után.
Találtam pár videót is kiegészítésként nagyon hangulatosak így elsőre gondoltam megosztom veletek:
Filmrészletek:
Részlet1
Részlet2
Részlet3 -
Torrent911 #13 azt a fogyatékosnak kínéző csajt aki a serenetyben is szerepel nem tesz jót a filmnek szerintem a serenetyben még elment mert ott elve gógyist kellett játszania -
5i #12 Én azért megvárok legalább 2-3 részt. A csaj jól osztotta a pofonokat a Serenetyben, szóval vele nem lesz gond. A többi lehet rizikós. -
Lordboxi #11 Ez a sorozat hülyeség, enm illeszkesik a sztoriba. A 3 ban szó nem volt arról, hogy lettek volnamég robotok, meg amúgy is kicsit uncsi már ez az idő utazgatás. Nemtm hogy nem tévednek el, meg mért nem küldik mindig ugyan abba az időbe a robotokat, mért nem küldik mindig az első film idejébe, mért kell megvárni amíg felnő az a kis pöcs? Na mindegy, tiszta szánalom az egész, nézzetek inkább smalvillet :D. -
#10 Pont ezt akartam en is mondani ... ezek a szineszek, egyszeruen nevetsegesse teszi az egeszet ... Tini-movie.
Meg az a kislany egy robot szerepeben ... hihi ... es az az ellenseges terminator, eleg hiteltelen.
-
#9 Ez meg mi??...
No comment, nem mondom jó, lenne az alapstory, de valahogy a szénészi gárda egyszerűen nem illenek bele a filmbe így első ránézésre.(nem írom le egyik színészt sem, hisz nem láttam a sorozatot, de így első benyomásra nem valami meggyőzőek) Meg ez így sorozatba, talán az eredeti szereplőgárdával, de így valahogy ez az egész nem az igazi és még csak nem is Arniet hiányolom. Már a T3 is nevetséges volt, a FOX inkább forgassa gőzerővel a Prison Break 3. évadját. Kár tovább erőszakolni ezt az egészet, be kéne látni Cameron nélkül, ez nem megy.
-
daneelolivaw #8 jééé, zachary visszatért, már hiányoltam, mióta nem szerepelt a heropesban :P -
Skeez #7 Nem a serenity-s bébi osztja az észt itt is? alias Gépgörl -
echo #6 A terminátor keveréke egy tini movie-val. Elég bizar... -
#5 Nemtom, nekem nagyon bejön az egész így, ahogy van. A T3 már vicces volt schwarzival, szóval végre nem lesz benne :) -
kow83 #4 A termi-csajjal nincs baj, de igazán beszerezhettek volna egy B-kat színészt a T-1000 szerepére. Lehetett volna egy fekete izomállat is. -
Morden23 #3 Nagyjából Summer Glau miatt érdekel, kíváncsi vagyok, hogyan alakítja a szerepét. Máskülönben valahogy nem nagyon bízom a dologban, de majd elválik (a Swarzenegger-pótlék nem volt valami meggyőző, de remélem tévedek). -
sirtomi #2 Érdekesnek ígérkezik, meg látványos, de ez a fiatal lány terminátor vicces. Ahogy mondja "Come with me if you wanna live!" vicces volt. Elrontotta a komoly hangulatot :D -
#1 Swarci nélkül valahogy nem az igazi. Ez az új terminátor arc nekem nem jön be. Azért kiváncs leszek rá, adjek e majd idehaza.