15
-
scnad #15 Na a YouTube is hamarosan lehúzhatja a rolót ... Amúgy az előzetes alapján nem kizárt, hogy a fantáziátlanabb részeken ( amcsi stílust meg nem hazuttolva ) behatóan kitérnek majd a szerelmi szálakra is . Amúgy föltűnt már neketek is, hogy mostanában minden sorozat gimikben játszódik ? Régebben az egyetem volt a divat . -
GErYkE83 #14 Jónak ígérkezik a bemutatók alapján! Én bizakodok, csak ne legyen túl nyálas és unalmas...
Itt az előzetes és pár videó belöle:
Előzetes
Jelenet1
Jelenet2
Jelenet3
nemrossz:D -
#13 Nagy Terminátor fan vagyok, és nagyon nem tetszik amit ezzel a jó kis történtettel müvelnek manapság. Nehezemre eset lenyelni a T3 at is, most meg jön ez a sorozat...
oké hogy szépek csinosak a főhösök de nem látom bennük a régi karaktereket. Semmi hasonloság, csak a nevük. A termintor meg nevetséges. Kockásabb szinész kellet volna, vagy több koksz.
Tuti balsikere lesz ahogy mostanában levetített nagy filmek folytatáűsai.
-
kanesoban #12 Nincsenek túl jó előérzéseim a sorozattal kapcsolatban, bár Summer Glau-t jó újra látni a Firefly után. Egyébként a Firefly asszem az egyik ok, amiért utálják sokan a Foxot. Azt is leállították az első éved után, pedig az egyik legjobb Scifi sorozat, amit eddig láttam.
-
#11 Amit nem értek az az lenne, hogy mit értenem az alatt,hogy bekerült a 2007/08-as műsorrendbe de a nézőknek egészen tavaszig, várhatóan márciusig kell várniuk a TSCC-re, mivel csak az évad második felében tervezi elkezdeni a FOX.
Ez alatt azt kell érteni, hogy augusztusban kezdik el forgatni a sorozatot és várhatóan akkor kedik el majd műsorba adni, amikor az évadnak legalább a felénél járnak (forgatás szempontjából), ami kb. 2008 márciusára tehető?
Ja és aki még nem látta volna: The Sarah Connor Chronicles TRAILER -
Wittgen #10 nekem úgy tűnt, hogy szerelmes lett egy idő után Claire-be...
Egyébként kicsit durván hangzik ez a sorozat sztorijából, hogy lesz benne megint egy visszaküldött terminátor, mert ugye T1 és T2 filmeket még szeretjük és logikusak, de már kicsit xar ez a sok ,,visszaküldünk még pár gépet az időben " cucc.
-
ZoliJ #9 és tényleg buzit játszott, nem csak az ügyeletes kurva mondta rá? -
#8 Clairel volt, ő vette fel kamerára ahogy leesik a hidról, meg ilyenek. -
winnie #7 "Szerintem ők cancelezték a legtöbb -úgymond- fanfavorit, illetve kult sorozatot, emiatt lehet."
értem én, de ettől még ők a legbevállallósabb csatorna, amelyik a legnagyobb kedvenceket is gyártja. a nézők meg nem mindre kapnak rá. -
#6 Én nézem a hősöket, de nem tudom ki az a zach? -
#5 "így nem is értem mi ez a fox-fóbia"
Szerintem ők cancelezték a legtöbb -úgymond- fanfavorit, illetve kult sorozatot, emiatt lehet. -
gyuri12 #4 félek anya!! mammii segítség! -
winnie #3 a cancel nem a fox bűne, hanem a nézőké főleg, meg aztán tudjuk, hogy a másik 4 csatornából 3 többet "cancelel", mint a fox, így nem is értem mi ez a fox-fóbia. (az nyilván nem bűne a fox-nak, hogy ennyi nézőkedvenccé váló sorozatot csinál - az más kérdés, hogy a nagyközönség inkább mást választ) -
Ratty #2 úgyis canceled lesz egy évad utána, ahogy ismerjük a fox-ot. -
knightbali #1 Most nemtudom hogy sírjak, vagy nevessek