Szekeres Viktor

Mégis visszatér Gundel Takács Gábor

Sokak kedvence nemsokára ismét a tévéképernyőkön. Gundel Takács Gábor a szerződésében előírt fél év után visszatér.

Persze az Áll az alku (és még rengeteg más műsor) népszerű műsorvezetője el sem tűnt, hiszen állandó műsorvezetője és kommentátora a Sport 1 és Sport 2 műsorainak. Az év elején a TV2-től az MTV-hez átigazolt Gundel Takács eleddig azért nem szerepelhetett új kenyáradó gazdájának műsoraiban, mivel TV2-es szerződése azt írta elő, hogy a távozástól számított fél évig más adó műsoraiban nem tűnhet fel.

A fél éves moratórium azonban már letelt (annak ellenére, hogy ezt már azzal is megsértette a műsorvezető, hogy háttérmunkát végzett a királyi tévében, s ezért a TV2 be is perelte), így Gundel Takácsot semmi sem állíthatta meg abban, hogy Helsinkibe utazzon és a helyszínről közvetítse az Euróviziós Dalfesztivált, melyen (a sors pikantériája) éppen a TV2 valóságshowjának győztese, Rúzsa Magdolna képviseli hazánkat.

A sokak kedvencének számító tévésnek szánták volna egyébként az Egy a 100 ellen című új vetélkedőt, melynek a vezetését így a csatorna teljes megelégedésére Sváby András kapta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • angol #5
    gundel pont jófej szerintem, áll a tökömből többet nem nagyon lehet kihozni, mit kezdjen egy tucat egoista civillel akik azt hiszik hogy benne vannak a tévében és történik velük valami
  • pedrohsi #4
    ez egyébként így van, de felesleges hangoztatni :)
  • PrisonMan #3
    Te valami iszonyat okos ember lehetsz... Mintha ha te nem ebben az országban élnél.. Ha az ország szánalmas ------> akkor az emberek is szánalmasak
    Márpedig ha az emberek szánalmasak akkor senki nem kivétel... Remélem ez még neked nem magas
  • zero977 #2
    Milyen szánalmas egy ország, ahol olyan szintű emberhiány van a TV-ékbe, hogy egy GTG szintűért megy a harc !!!
  • MrPrise #1
    "Teljes megelégedésére" elég igénytelenek akkor ;-)