Szekeres Viktor

Kinyírják az egyik Helyszínelőt

A nemsokára 8. évadába lépő sorozat karakterei közül úgy néz ki, hogy anyagi jellegű viták miatt távoznia kell az egyik főszereplőnek.

Évekig volt Amerika legnépszerűbb sorozata a Helyszínelők, vagyis a CSI: Crime Scene Investigation, de idén át kellett adnia ezt a címet, s hol a Grace klinika, hol a Doktor House éppen aktuális legújabb epizódjait nézik legtöbben az Egyesült Államokban. Talán ezért is gondolták a készítők, hogy kissé felrázzák a szériát és a hetedik évadban egy elég jelentős, több részen át húzódó szálat csempésztek Grissomék életébe.


Ennek a szálnak az elvarrása közben pedig úgy tűnik, hogy az egyik főszereplőnek is távoznia kell. Jorja Fox, vagyis a Sarat alakító színésznő lejáró szerződése meghosszabbítása kapcsán anyagi természetű vitába keveredett a készítőkkel, akik a színésznő túlzott követeléseire azzal válaszoltak, hogy inkább kiírják őt a sorozatból.

A hírek szerint Jorja Fox eddig 100 ezer dollár per epizódos fizetését jóval nagyobb mértékben kívánta növelni, mint ahogy azt a producerek eltervezték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #6
    Nekem bejön (jobb mint Sara). :)
  • kringo #5
    Ugy kő neki.
  • Wittgen #4
    Nem nagy ügy, hiszen a Miami szériában Rory Cocraine-t is megnyúvasztották.
  • winnie #3
    nyilván ízlés kérdése. biztos lenne itt valaki, akinek ő is bejön a csi-ből:

  • sylas #2
    Lehet helyette még jobbat találnak
  • Loverman #1
    kár, a Las vegas-i sorozatban ő volt az egyetlen jó nő