Szekeres Viktor

Sorozatok tűnnek el a VT-lövöldözés miatt

Az Egyesült Államokat igen érzékenyen érintette a tragikus esemény, így több tévésorozat legfrissebb része lekerült az adástervből.

Mint ismert, az utóbbi évek legsúlyosabb lövöldözése történt hétfőn a Virginiai Műszaki Egyetemen, mely során 33-an meghaltak, köztük az ámokfutó fegyveres is. Ilyenkor, ahogyan az már többször is előfordult, nem kerülnek bemutatásra (vagy elhalasztják a bemutatót) az olyan alkotások, melyek sztorija hasonlít a való életben történtekre.

Az egyik ominózus sorozat a Gyilkos elmék, mely 2. évadának 21. részét vette le a CBS a műsorról, nehogy a gyászolókat rosszul érintse. A Doubt címet viselő epizódban az FBI ügynökök egy sorozatgyilkos után nyomoznak, aki egyetemista lányokat öldös. A másik sorozat, amely szerencsétlen módon ugyancsak egyetemi haláleset témában próbálkozott volna, a Dr. Csont.

Az antropológus nyomozónő kalandjainak 2. évadának 19. része kerül bizonytalan időre parkolópályára, mivel a rész története szerint egy egyetemista sportoló összezúzott holttestére bukkannak, melyet a pozdorjává zúzott csontokból kell hőseinknek azonosítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • teddybear #16
    Vagy megrendeled postai utánvéttel az interneten keresztül....
  • BobaFett #15
    Ez nem ilyen egyszerű. Egyszerűen azért nem merik leadni az érintett csxatornák, nehogy támadások/perek sorával kelljen szembenézniük a szegény rokonság mivoltából. Mert ott aztán minden sz*rért lehet perelni.
  • Carbine #14
    Akkor majd a kanadaiak leadják... vagy a brittek
  • Wittgen #13
    még hogy érékenyen érintené őket...bahhh...idiótaság
  • Tetsuo #12
    usa stupids
  • Loverman #11
    bullshit....

    amúgy inquisitor, lehet h neked újdonság, de bármelyik felnőtt amcsi állampolgár vehet lőfegyvert a legtöbb államban. ha meg nem vagy még felnőttkorú akkor megkéred a csövest hogy vegyen neked, azt csá.
  • adamboro #10
    sőt tiltsák be az oktatást, mert ha nincs iskola akkor nincsenek iskolai lövöldözések.
  • Inquisitor #9
    Én azon buktam ki, hogy az esemény hatására szigorítani szeretnék a fegyvertartási törvényt, hogy aki mentális problémával rendelkezik, ne kaphasson lőfegyvert!
    Ezt úgy kell érteni, hogy a bekattant koreai srác pszichiátriai problémákkal küzdött, és LEGÁLISAN vett vegyverrel lőt halomra mindenkit!?

    Egyébként megpróbálták a balhét az erőszakos játékokra kenni, mivel nagy hír volt már az is, hogy "nem találtak" nála számítógépes vagy konzoljátékokat, sőt, sose látta senki játszani. Lol.
  • 1488 #8
    LoooooooooooooooooooooooooooL
  • gplay #7
    Ez annyira, de annyira amerika. Nem is tudok mit mondani.