16
-
teddybear #16 Vagy megrendeled postai utánvéttel az interneten keresztül.... -
BobaFett #15 Ez nem ilyen egyszerű. Egyszerűen azért nem merik leadni az érintett csxatornák, nehogy támadások/perek sorával kelljen szembenézniük a szegény rokonság mivoltából. Mert ott aztán minden sz*rért lehet perelni. -
Carbine #14 Akkor majd a kanadaiak leadják... vagy a brittek -
Wittgen #13 még hogy érékenyen érintené őket...bahhh...idiótaság -
#12 usa stupids -
Loverman #11 bullshit....
amúgy inquisitor, lehet h neked újdonság, de bármelyik felnőtt amcsi állampolgár vehet lőfegyvert a legtöbb államban. ha meg nem vagy még felnőttkorú akkor megkéred a csövest hogy vegyen neked, azt csá. -
adamboro #10 sőt tiltsák be az oktatást, mert ha nincs iskola akkor nincsenek iskolai lövöldözések. -
Inquisitor #9 Én azon buktam ki, hogy az esemény hatására szigorítani szeretnék a fegyvertartási törvényt, hogy aki mentális problémával rendelkezik, ne kaphasson lőfegyvert!
Ezt úgy kell érteni, hogy a bekattant koreai srác pszichiátriai problémákkal küzdött, és LEGÁLISAN vett vegyverrel lőt halomra mindenkit!?
Egyébként megpróbálták a balhét az erőszakos játékokra kenni, mivel nagy hír volt már az is, hogy "nem találtak" nála számítógépes vagy konzoljátékokat, sőt, sose látta senki játszani. Lol. -
1488 #8 LoooooooooooooooooooooooooooL -
gplay #7 Ez annyira, de annyira amerika. Nem is tudok mit mondani. -
djukel #6 Barmok. -
dep #5 amerikaiak hulyek -
avman #4 képmutatásból jeles... -
Ajnasz #3 A híradót nem tiltották be? -
aDannyBoy #2 szeretném ha betiltanák az autópályarendőrös sorozatot, mert két hete az m3mason láttam két balesetet 5 méter közelről (tényleg) -
aDannyBoy #1 mennyire prűd hülyék ezek... má bocs :(