Ötvös Tibor

Rachel Weisz nem mumifikálódik

Rachel Weisz mégsem tér vissza a készülő A múmia harmadik részében. A stúdió azonban biztos stábtagnak tudhatja Rob Cohen rendezőt, valamint Brendan Frasert és Jet Lit is.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy az Universal stúdió trilógiává bővíti világsikerű A múmia-sorozatát. A rendező az xXx-et is jegyző Rob Cohen lesz, a forgatókönyvet az Alfred Gough - Miles Millar duó készíti. A szereplők listája folyamatosan bővült, ám ma Rachel Weisz bejelentette: nem vállal szerepet a harmadik epizódban.



Hivatalos indoklás nincs, az Oscar-díjas színésznő szimplán kijelentette, hogy nem fog újabb Múmia-filmben szerepelni. Hogy ennek Robert Rodriguez Sin City 2-s felkérése az oka vagy sem, azt eddig senki nem kommentálta.

Brendan Fraser már aláírta a szerződését, ahogy a főgonoszt alakító Jet Li is. A történetről még semmi nem derült ki, ám azt már elhintették, hogy az új rész Kínában fog játszódni és ismét az ifjabb O'Connell okozza majd a fő galibát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hesztia #9
    Nem, mert nem is Egyiptomban, hanem Kínában játszódik majd, és az ellenség egy kínai császár és agyaghadserege lesz. Ez hót komoly.:)))
  • Sance231 #8
    Hát, egy Sin Cityhez képest azért a Múmia nem sok, főleg manapság, amikor már kezd kikopni a küztudatból Frank Miller és Rodriguez bácsikkal ellentétben.
  • stargatelost #7
    nem Arnold Vosloo a főgonosz?
  • Hesztia #6
    Ott a pont.:P

    De azért azt nem mondhatjuk, hogy a Sin City nem stílusosabb és izgalmasabb, mint Imhotep 53. feltámadása.:)
  • pauly #5
    Hát a 2.része már nem volt olyan jó szvsz.
  • kanduhr #4
    :DDDDDDDD


    Mellesleg a Múmia filmek szórakoztatóak.
  • winnie #3
    "hogy nem egy "hány bőrt lehet még erről lehúzni" típusú filmben idétlenkedik újra"

    ja, megy a sin city 2-be. nesze, neked:)
  • Hesztia #2
    Helyes... tehetséges színésznőként jól teszi, hogy nem egy "hány bőrt lehet még erről lehúzni" típusú filmben idétlenkedik újra és újra. Amúgy meg Wong Kar Wai neve valahogy csábítóbban is hangzik..:)
  • Loverman #1
    kérjük meg az apuciját magyarul hogy beszélje rá :D