Ötvös Tibor

Rob Cohen rendezi a Múmia 3-at

Megvan a Múmia 3 rendezője. Az eddigi esélyes Joe Johnston helyét a Halálos iramban direktora, Rob Cohen vette át. A két főszereplő, Rachel Weisz és Brendan Fraser visszatérése még nem biztos.

Amint arról már mi is beszámoltunk, a nagysikerű Múmia sorozat is trilógiává bővül. Az eddig esélyes - és a rajongókat alaposan megosztó - Joe Johnston helyett a Halálos iramban és az xXx rendezője, Rob Cohen vette át a stafétabotot.



Az eddig kettő fő- és egy mellékszálat megélő franchise minden része komoly sikert aratott, így az újabb rész ötlete nem meglepő. Ám az már annál inkább, hogy a sorozat főszereplői, Brendan Fraser és Rachel Weisz eléggé ódzkodnak a harmadik résztől. A harmadik főszereplő, a gonosz Imhotepet alakító Arnold Vosloo azonban nagyon szeretne az utolsó (?) részben is szerepelni.

Ez csak az Alfred Gough - Miles Millar duón múlik, hiszen a páros készíti a Múmia 3 forgatókönyvét. Az első két részt rendező Stephen Sommers harmadszor csak producerként vesz részt a produkcióban. A bemutató 2008-ban esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GErYkE83 #7
    Várjuk a folytatást! Az első film télleg jó volt viszont a 2. vége valami hihetetlenül okádék lett. Ennyire gagyin megcsinálni/elb*szni ritkán lehet 1 filmet a sok CGI-től már rosszul voltam, pedig nincs ellenemre az effecthalmaz, ha igényesen van megcsinálva és nem ordít rajta a műviség. Stephen Sommersnek voltak ám ritka rossz filmjei is pl a Kisértethajó iszonyat gagyi lett.
  • Morden23 #6
    Első jó kis szórakoztató vasárnap esti mozifilm jópofa sztorival és poénokkal, a másodikat meg a TV-ben leadni is erős szégyen.

    Nem félek attól, hogy a harmadik meg fog lepni. Főleg, hogy egy olyan ember rendezi, aki szinte csak hardcore akciófilmeket csinált (mondjuk a Koponyák kivételével, de az annyira azért nem valami kiemelkedő produkció).
  • stargatelost #5
    én nagyom örülök, de remélem nem kúrják, mint mostanában szokták a folytatásokat....
  • Librarian #4
    Szerintem az egy egész jó volt, de a kettő nem tetszett. Való igaz, látványban jó volt, de olyan marhaságok is voltak benne... Nem tölt el nagy lelkesedéssel, hogy csinálnak egy harmadik részt. Azért majd biztos megnézem (de nem moziban).
  • winters123 #3
    én is imádtam mind2 filmet, bár másodikban inkább a látványvilág volt érdekes nem a sztori.
  • nagykovi #2
    Én szerettem az első kettőt, szerintem elég érdekes és szórakoztató filmek voltak. Ezt is várom :)
  • Lordboxi #1
    Én az első kettőért se voltam oda szal ez se hoz annyra lázba