Ötvös Tibor

Peter Jackson rendezi a Pindúr pandúrokat?

A legújabb hírek szerint a Cartoon Network csatorna egyik legnézettebb rajzfilmsorozatának, a Pindúr pandúroknak élőszereplős filmváltozatát a King Kong rendezője, Peter Jackson vezényli le.

Jackson újabb filmre készül. Miután a nagyon várt Halo projekt - sajnos - befuccsolt, a rendező másik filmet keresett és most úgy tűnik, meg is találta. Ám A Gyűrűk Ura-trilógia és a King Kong direktora - meglepetésre - ezúttal egy nyugisabbnak tűnő projektbe kezdett.



A legújabb hírek szerint ugyanis Jackson rendezi a Cartoon Network nagysikerű rajzfilmsorozatának első élőszereplős filmváltozatát. A Pindúr pandúrok története három kislányról szól. Blossom, Bubbles és Buttercap egy nagyszabású kísérlet eredményeként született a barátságos Townsville-ben. Utonium professzor régóta nagyhatalmi álmait dédelgeti.

Laboratóriumában a tökéletes kisgyerek titkát keresi. Csakhogy a professzor jobbkeze, Jojo majom hibát vét, valamiből több kerül a keverékbe. Egyszerre három kislány lesz az eredmény. Apró szuperhősök születésüktől fogva, de még nem tudják igazán uralni képességeiket.

A film effektjeiért - természetesen - a WETA tehető majd felelőssé. A bemutatót 2008 nyarára tervezik. A szereplők és a pontos történet még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • VOLVO FH16 #25
    Sziasztok ojan kérdésem lenne hogy nincs-e valakinek valamije pindúr pandúros eladó párnája vagy valami plűss szerűsége,nagyon fontos lenne számomre,előre is kőszőnőm irjatk:[email protected]
    (árban megeggyezűnk)
  • Danecay #24
    Na hát erre kíváncsi vagyok, ill. nem vagyok kíváncsi és hát nem is nagyon villanyozott fel, a hír, de viszont arra kíváncsi lennék, hogy a készítők agyában mi járhatott amikor ezt kitalálták. Tom és Jerry-ből is lehetne élőszereplős filmet csinálni, mert hát mégis csak nagyobb multja és neve van int a Pindur panduroknak.
  • bvalek2 #23
    Hú, most elbizonytalanítottál. Én nem láttam régebbi részeket, egy olyat láttam, amiben visszaemlékeztek, hogyan születtek a Pindúr Pandúrok, és abban nem volt majom. Egyszerűen a professzor volt ügyetlen. Lehet hogy változtattak a sztorin, mindenesetre egy ilyen rajzfilmbe belefér

    Ha már mindenki rajzfilmeket dolgoz fel, lehetne élőszereplős változata a Vuknak De komolyan, pl. a Macskafogót igazán megfilmesíthetné egy IGAZI filmes, nem afféle majom, akik itthon szoktak borzalmas "művészfilmeket" összedobni.

    Nekem tetszett annak idején a Julianusz barát, vagy a Szent László életéről szóló film, azok elég újak, és izgalmasak voltak (a Honfoglalás szar volt, nem a témájuk miatt sorolom fel őket), hol vannak a készítőik? Szerintem egy könnyedebb témában is megállnák a helyüket. Annyira nem ismerem a magyar filmeket, valaki rendszeres mozibajáró hozzászólhatna a dologhoz.
  • asdasdasd #22
    "2. Moho Jojo nem a professzor segédje, hanem ellenség, és neki vannak nagyhatalmi álmai!"

    De az volt. Vagy valami házimajma. Ő borította fel a trutyit. Legalább is így emlékszem, bár már van vagy 10 éve hogy láttam a Cartoon-on.

    Azért csinálhatna valami norműlis filmet is az ipse.
    Cameron is rajzfilmfeldolgozásba kezdet.
    Ha Scott meg Scorsese is rajfilmhez nyúl nem tudom mi lesz...
  • bvalek2 #21
    Súlyos hibák vannak a cikkben!!!

    1. A professzornak nincsenek nagyhatalmi álmai. Igazából sosem sikerül neki semmi, a lányok is csak laboratóriumi baleset eredményei. Édességeket, meg cuki dolgokat kevert össze, de belefolyt a lombikba egy nagyobb adag X-vegyszer is, és a keletkező robbanásból megszülettek a Lányok :)

    2. Moho Jojo nem a professzor segédje, hanem ellenség, és neki vannak nagyhatalmi álmai! A lányok minden második epizódban sittre vágják.

    Egyébként pedig nagyot lehet hasalni ezzel a filmmel, de ha valaki jól nyúl hozzá, akkor egy egész aranyos, és élvezhető mozit is kreálhat belőle, szerintem. Nem is a lányok a nehézség benne, hanem pl. a zöld huligánok, a bendzsós ürge, vagy medúza (jó, ezeket elintézi a maszkmester), de pl. az amőba maffiát hogy lehet megcsinálni, hogy ne legyen gagyi? 100% CGI, mint Jar-Jar? Moho-Jojo őméltóságáról nem is beszélve
  • Cat #20
    az egyik szőke biztos dakota fanning lesz, ő most menő ilyenekben (lásd charlotte's web).
  • cateran #19
    lássuk csak,a charlie angyalaiból a lányok pont passzolnának ide...(isten irgalmazz!)
  • cateran #18
    Portable: ne forszírozzuk milyen filmek kapnak oscart,biztos van alapja annak,hogy egyes filmek kapnak,én még nem jöttem rá mi az elv(olyasmi mint a szépségverseny,van x zsüritag,akiknek az izlése alapján választanak világszépét,hááát ebből leszürhetjük akkor,hogy az az illetö mindenkinek tetszik?)

    MoRtiZ: olvasd újra,különösen a 3. rész végét és akkor mond,hogy nincs elqrva.....
  • stargatelost #17
    vagyis Bogármester xD
  • Szefmester #16
    kiváncsi lennék a szereposztásra...