Szekeres Viktor

Az RTL ismét Fábryt küldi a Hősök ellen

Félhet az RTL Klub a TV2 Amerikában sikert sikerre halmozó sorozatától, hiszen még az előző két epizód nézettségi kudarca ellenére sem hagyja szuszhoz jutni a Hősöket.

Az immáron tizedik éve a nézettségi csúcson lévő Esti Showder kétheti jelentkezése miatt a héten először került volna szembe a szuperhős-kompánia egy kevésbé nézett, de ugyanúgy sikeres műsornak számító produkcióval, nevezetesen az Antal Imre által fémjelzett Szeszélyessel.

Az RTL Klub azonban a legjobb védekezés a támadás elvet követve a Szeszélyesbe éppen azt a Fábry Sándort hívta meg, akinek a segítségével az RTL Klub az utóbbi hetekben simán győzte le a nézettségi csatában a Hősöket. A népszerű showman rajongói az ígéretek szerint a rettentően humoros beszélgetés során jó pár érdekes részletettel gazdagodhatnak a humorista gyermekkoráról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chris05 #16
    Majd amikor megtudjátok, hogy Claire-nek ki az igazi apja, mitől tud Parkman gondolatokat olvasni, ki is valójában a szemüveges ember, ki Mr. Linderman, sokkal kevésbé fog Fábry érdekelni benneteket. Bevallom nagyon szeretem Fábry-t, de a Heroest amikor elkeztem nézni a 4. a 18. ig egymásután néztem hajnal 4-ig. Nem lehet abbahagyni, higyjetek nekem. Adjatok a sorozatnak esélyt, nagyon jó lesz.
  • winnie #15
    Sance231: nyilván nem ő lesz a döntő, ez amolyan tutira bebiztosítás, hogy a 95%-os esély, 99-re növeljék, gondolom.
  • Cat #14
    Pedig logikus: a fábry show nézettsége elég magas -> a nézők kiváncsiak a csávóra -> a nézők most is őt fogják csütörtökön nézni.

    Más kérdés hogy szerintem már rég lement kutyába, és olyan szinten nyalja orbán seggét, hogy az már undorító, ezért pár perc után mindig elkapcsolok ha arra tévedek.
  • Sance231 #13
    Jóvan, látom nem bírod a kritikát:). Azért az uccsó mondatod alapján még hallgathacc rám... Én csak nem tartom Fábryt egymagában akkora dolognak, hogy ezzel nézők százezreit befolyásolná. Ha itt ismét Heroes-verésre kerül a sor (ami azért vszínű), sztem nem a Fábry-jelenlét lesz a döntő. De persze, mivel nem közönségkutattam ilyen téren, ez megmarad sima véleménynek.
  • winnie #12
    Sance231: /szemlesütve a zseni miatt/ kösz, ne túlozz, csak rámutattam, hogy egy olyan héten, amikor fábrinak nincs keresnivalója csütörtökön, simán lehet meglepő, mint az is, hogy ha szerdán vagy más napon tűnne fel a szokásos kétheti csütörtök ellen.

    (értsd. nem egyenértékű "hír" (ha ez valakinek az...), hogy múlt héten fábry volt, hogy meg ezen a héten fábry lesz.)
  • DjDano #11
    Fábry műsorát szerettem, de az ocsmány politikai nyilatkozataival nálam végleg lejáratta magát
  • Sance231 #10
    winnie: Gratulálok, te egy zseni vagy. Javaslom az általános iskolai nyelvtankönyv újbóli áttanyulmányozását a mondat szerkezete résznél. Nem azt írtam, hogy "Minden csütörtökön Fábry van." Bocs, kukacoskodásra csak kukacoskodással lehet reagálni. Értem én, hogy most nem Fábry saját műsoráról van szó, de ettől még nem válik a dolog hírré. Ha mondjuk szerdán lenne egy műsor, ahol Fábry a meghívott koma, és akkor lenne Hősök, akkor aszondanám, hogy oké, de ez így semmi. És azért ezt a két egymást követő héten Fábry bácsi szereplését nem nevezném "nézettségleamortizáló össztűznek" sem.
  • kerob #9
    Amikor még én is aktív tvnéző voltam(sajnos azóta már kinőttem belőle), akkor sokszor nagyon zavart, amikor két "kedvenc" műsorom egyidőben ment.
    Ilyenkor még örülök is neki, hogy már nem köt le a tv-nézés, így megszabadulok egy csomó "Jaaj, nem ütött át?" reklámtól, és az idegeskedéstől, hogy az ember lemarad egy-egy epizódról.
    Részemről nem nézek sem Fábryt, sem Heroes-t, mérgelődjön az a kereskedelmi csatornák közti rivalizálás miatt, akinek erre van szüksége.
  • GErYkE83 #8
    Én a Heroest választom:D
  • Loverman #7
    azért Heroes egy nézhető sorozat, aki helyette akárki Tündére volt kíváncsi a Fábry showban, annak gratulálni tudok.