Szekeres Viktor

Cenzúrázzák Fábryt a Showderben?

Fábry Sándor legújabb showműsorában a Blikk értesülései szerint végképp kiverte a biztosítékot szabadszájúságával.

A népszerű showman, aki már több mint 10 éve húzza az igát és legutóbb a Hősök betámadását is sikerrel verte vissza, ezúttal bajba kerülhet, ugyanis az egyik poénja igen érzékenyen érintheti az adót. A ma esti műsor felvételén a Blikk információi szerint (...) Fábry Demcsák Zsuzsát, az új kormányszóvivőt pornószínésznőként emlegette, fittyet hányva arra, hogy Magyarország egyik kedvenc műsorvezető-anyukájának két gyermeke is láthatja az adást.

"Ezentúl nem az lesz a szlogen, hogy elk....k, hanem hogy megk...ám" - jelentette ki a hírek szerint Fábry a közönség előtt és az inkriminált mondat a műsor promójában is helyet kapott, de idővel eltűnt és RTL-es illetékesek sem tudják, hogy bent marad-e a műsorban a Demcsák-blokk.

Lehet, hogy az egész kavarás célja csak a reklám volt de egy biztos. A bulvárra és a botrányra fogékony közönség minden bizonnyal még nagyobb számban fogja lesni az Esti Showder első félóráját (a Hősök ellenében), amikor is a népszerű humorista monologizál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Morden23 #30
    Speciel kifejezetten nem kedvelem a Demcsákot, de áruld már el nekem, mivel "hiteltelenebb" egy kosztümben pózoló, mint egy fehérneműben pózoló nő? Sem az anyja, sem a férje, sem a gyereke nem vagyok, a nyafogást tudják le otthon ők. Attól, hogy médiakurva (mint még sokan ebben az országban), még nem kell rühellni/megvetni.

    Az, hogy egyébként egy picsa, már más történet.
  • yann #29
    pluszpont, ha rájössz mi a különbség a "fehérneműt visel" és a "fehérneműben pózol a kamerának és az elkészült képeket felrakja a netre /(valahogyan, véletlen, jaj, ki tudja hogyan, stb. - fel kerül a netre)" között...
  • winnie #28
    akkush: miért ne lenne hiteles az, aki fehérneműt visel? mi kell a hitelességhez?

    és miért lenne bunkó fábry? nem ismered, csak a bulvármédia által mutatott képből ítélsz, ami valljuk meg, elég komolytalan. (te sem bitos, hogy bunkó vagy, én sem ítélek az sg-fórum alapján:)
  • Morden23 #27
    Mondjuk ez meg egy másik kategória, bár tulajdonképpen kicsivel sem hiteltelenebb, mint bárki más.
  • Morden23 #26
    Nem az volt a téma, hogy a Fábry milyen tud lenni, hanem az, hogy mindenki tudja, mire vállalkozik, ha bemegy egy tévéshowba (elnézést, ha ő ezt nem tudta kikövetkeztetni, akkor mit keres a médiában?). Mégis, mit gondolt?
  • Akkush #25
    Nem szeretem Fábryt, mert egy bunkó. De hitelesnek tartotok egy ilyen kormányszóvivőt??



  • valaé valaé ná #24
    Ugyanez a Fábry tud ám nagyon érzékeny is lenni ha őróla, vagy az anyukájáról van szó...
  • Teppik Amon #23
    demostténylegez a cikk mit keres az SG-n? Ez egyértelműen bulvár hír.
  • Morden23 #22
    Valljuk be, egy bizonyos értelmi szinten (nem kell olyan ordenáré magasra gondolni) valóban nem szeret az ember olyasmiről "híreket" olvasni, hogy XY magyar "celebrity" milyen lelkisérüléssel jött ki a Fábryról.

    Arról nem is beszélve, hogy itt még műrinya is van. Kit érdekel, hogy láthatják a gyerekei? Azokat neki kell nevelnie, nem az országnak, meg a médiának. A Demcsák nagyon is tisztában lehetne ezzel, hiszen nem az első húzása. Mit csodálkozik azon, hogy a (többek között) beugatásról és bunkóskodásról híres Fábry beugat és bunkóskodik?

    A gyerekes szöveg meg szar. Kit érdekel.
  • QuippeR #21
    ha körbenézek, legalább a valóságot látom, nem azt amit "széleslátókör" tamás, és hasonló színvolanon tanyázó társai láttatni akarnak velem.