Ötvös Tibor

Brutális 300 előzetes

Újabb filmecske jelent meg a neten Frank Miller 300-ából. A 2 és fél perces trailer meglehetősen brutális, kiskorúaknak nem ajánlott megnézni a részletet.

Alig pár napja adtunk hírt a 300 másodperces 300-részletről, ám máris újabb trailer jelent meg a neten. A két filmecske között az a különbség, hogy a ma kikerült 2 és fél perces rész extra-brutális jeleneteket is tartalmaz, szóval mindenkinek csemegeként szolgálhat a filmecske.


A 60 milliós büdzséből előállított Frank Miller-adaptáció története egészen a thermopülai csatáig nyúlik vissza. Az i.e. 481-480 között zajló háborúban Leonidasz király, a spártaiak uralkodója 300 katonájával szállt szembe a Xerxész irányította hatalmas perzsa haddal.

A spártaiak dicső és hősies helytállása végül arra ösztönözte a többi görögöt, hogy összefogjanak és közös erővel állítsák meg a perzsa katonákat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #33
    Válaszomat olvastátok a #24-es hozzászólásra
  • Hirvaer #32
    A baj ott kezdődik, hogy el akarod dönteni ki alkalmas élerte, s ki nem, pedig te is ugyanolyan gyarló és tudatlan ember vagy mint mindannyian. S hogy jogot formálsz arra, hogy mások életéről dönts (mert ezzel a megnyilvánulással azt tetted, még ha nincs is hatalmad hogy foganatosítsd), gyarlóbbá tesz téged. Nem tudthatod, hogy a fogyatékosok ahogy te nevezed őket mennyivel többek vagy kevesebbek nálad, csak annyi a különbség, hogy a mi fajtánkból (egészségesek) több van s ezért hiszik néhányan hogy mi vagyunk a normálisak. És hogy közülük senki nem akarnak minket kiírtani önös céljaikért...
  • ulrik #31
    Huuu van egy újabb trailer elég kemény

    http://www.youtube.com/watch?v=-SiO_d28CuE&mode=related&search=
  • sgirl #30
  • Mihail #29
    ha vkinek kell link (rapidshare) a kamerás verzióhoz, priviben elküldöm
  • Mihail #28
    300 trailerei HDTV felbontásban: link
    HBO betekintés a kulisszák mögé: link
  • Mihail #27
    innen l tudjátok szedni a mindkét trailert HDTV felbontásban:
    link
  • YakHead #26
    Ezzel teljes mértékben egyet értek. Sokan azt mondják gagyi lesz a film a sok CGI miatt. Sokan viszont ennek az ellenkezőjét állítják. Így vagy úgy, de sokan meg fogják nézni. Esetleg az utóbbi táborból kicsit többen.
  • YakHead #25
    Te meg emberséges vagy és bármit megtennél másokért igaz? Emberségből és könyörületből tartanál életben olyan embereket, akik inkább a halált választanák ahelyett az élet helyett, amit te és a hozzád hasonló "emberséges" emberek kényszerítenek rá. Lehet, hogy szánalmas és fogyatékos gondolkodásmódom van, de a tied sem egészséges felfogás lássuk be.
  • YakHead #24
    Szóval szégyeljem magam? Rendben van valóban kicsit túloztam belátom. De abba belegondoltál már mi lesz, ha több "fogyatékos" fog születni mint egészséges? Hangsúlyozom itt csak és kizárólag az olyanokról beszélek, akik orvosi műhiba vagy drogos anya jóvoltából születésénél fogva fogyatékos.
    Miért nem lehet belátni, hogy nem a hozzád hasonló emberek felfogása jelenti az emberiség számára a jövőt? Itt a te hozzáállásoddal is baj van nem csak az enyémmel.