Szekeres Viktor

Szinte biztosra vehető A szökés 3. évada

Amerikával ellentétben Magyarországot meghódította az RTL Klub sorozata, melynek második évada ősszel kezdődik idehaza, de odakint már a harmadikat tervezgetik.

Míg itthon lepihent a sorozat és az augusztust kivárni kénytelen rajongók tüntetni készülnek azért, hogy egy évad ne csak huszonegynéhány epizódból álljon, addig Amerikában javában tart a Prison Break (A szökés) és már csak 4 epizód van hátra a második évad várva várt fináléjáig. A sorozat nézettségben nem dönget csúcsokat, de így is megbízható számokat hoz, így a FOX csatorna fejesei várhatóan nem fognak sokat teketóriázni, ha a 3. évad megrendeléséről lesz szó.

A Prison Break készítői már jelezték is, hogy igény esetén készen állnak az újabb évadokra (igen, többes számban), mert a 2. évad lezárása után vannak még ötleteik, hogy milyen új irányokba mozdíthatnák a cselekményt. Jó hír a rajongóknak, hogy a sorozat atyja, Paul T. Scheuring is meggondolta magát és a 3. évadra is vállalja a sorozat fő irányvonalaának meghatározását.

Egyébként a második éved teljes egészében a Fox River fegyintézetből elszökött 8 rab menekülését és a rájuk vadászó FBI-osokat követi figyelemmel, miközben az első évadból ismerős kormányzati összeesküvés szálait is szép lassan felgöngyölítik Scofieldék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Constantin79 #14
    Sliderx! Te miért az Rtl-en nézed a sorozatot? Izzítsd már be egy kicsit az internetet. Egyébként maga a 2. évad szerintem jó, bár közel sem olyan izgalmas, mint az első.
  • atothhu #13
    Érdekes volt a második évad 7-13 epi környékén a többség azt mondta zárjuk le . . . most nagyon kevesen gondolják ezt, legalábbis azok közül akikkel érintkezem. :)

    És tényleg, ha kiemelkedően szórakoztat, abbahagynád?

    3. évad, várjuk! :)
  • Cat 02 #12
    mit lőtt le ? 1értelmű -.-
  • dzsagon #11
    idiotak

    Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.
  • winnie #10
    "ja, de ha leáll vele, akkor meg nem kap normális befejezést..."

    ez minden sorozatnál így van? vicces lenne, ha mindenki minden sorozatot befejezne. az utolsó részt bárki megnézheti, el lehet olvasni 1 perc alatt miről szólt egy rész és a storyline le is lesz zárva az s2 végén, szóval nincs itt gond.
  • sweech #9
    ha az 1. évad végéből nem jöttél rá, akkor grat ^^
  • szacsi #8
    ja, de ha leáll vele, akkor meg nem kap normális befejezést...
  • Sanyix #7
    Nem az a kérdés hogy mi történik, hanem az, hogy hogyan :)
  • winnie #6
    meg ugye miért olvas 1. évados 3. évados hírt. (szóval kamu rulz:)
  • winnie #5
    "Köszi szépen, hogy lelőtétek a 2-ik évad fővonalát!"

    höhö? a második évad első percéből kiderül a dolog, nem mellesleg azt már az 1. évad premierje előtt lehetett tudni (a fórumban is volt róla szó), hogy miről fog szólni a második évad. (meg 50-es iq fölött ki is lehet találni:)