Ötvös Tibor

Shia LaBeouf lesz az ifjabb Indy?

A legújabb hírek szerint Shia LaBeouf lesz a készülő Indiana Jones 4 egyik főszereplője. Az ifjú sztár alakítja majd Harrison Ford fiát. Ezzel úgy tűnik végleges formát öntött a Jones-család.

A legújabb, sorban a negyedik Indiana Jones-film alakulását folyamatosan nyomon követjük. Most, miután elhárult minden akadály egy George Lucas számára is elfogadható forgatókönyvvel, elkezdődött a negyedik főszereplő megformálójának felkutatása.


Junior apja nyomdokaiba lép

David Koepp ugyanis olyan sztorit hozott össze, melyben a Jones-család négytagú. A legidősebb az idősebb Henry Jones, akit Sean Connery formál meg. A főhős továbbra is Indiana Jones, akinek bőrébe utoljára bújik Harrison Ford. Új tag Indy lánya, aki Natalie Portman alakjában debütál a vásznakon és öccse, akit Shia LaBeouf formálhat meg.

A fiatal színész karrierje remekül alakul. A Constantine - A démonvadász és az Én, a robot című sikerekben még csak mellékszerep jutott neki, ám a hamarosan mozikba kerülő Transformersben már főhősként bukkan fel. Ezután a legifjabb Jones szerepében komoly lépést tehet az A-kategória felé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Moyko #9
    ne mááá..

    Indy: Arra ne menjünk, az ott egy csapda!
    Indy-boy: - nézd mit találtam indy girl! egy kar, meghúzom jó? (bumm, meg törik meg beomlik..meg krizis és káosz)
    Indy-papus: - megmondtam nem hogy nehozzuk el a gyerekeket.

    Kb valami ilyesmire számmítok.

  • PheCho #8
    Azért azt ne felejtsük el, hogy itt egy Lucas - Spielberg - Koepp trióról van szó. Nem az a tapasztalatom, hogy halom gagyit adnak ki a kezükből. És azt hiszem a színészek sem arról híresek, hogy raklapszám gyártják a rögtönDVD filmeket.
    A kölyök jó lesz sztem. Pont az a kicsit esetlen típus ami Indyben is megvolt.
    Natalie meg biztos végig cinkeli majd öcsikét, mint Idősebb Jones Juniort.
    Anyuka jó kérdés. :)
    Én látom a stílust magam előtt.
    Sztem jó lesz, várom a filmet.
  • xido #7
    Aztán majd Natalie-val meg ezzel a kölökkel jöhet a staféta átadása és irány a Tomb Raider/Kémkölykök crossoverek világa:)))
  • xido #6
    és az anyjuk?...Marion..vagy valami nőcske,akire majd utalnak egy félmondatban és neadjisten valamelyik kalandban épp meghalt,vagy elhagyta őket?..Bár akkor vitte volna a gyerekeket is:)
  • Rockstar #5
    Jó, csak én olyan filmekre gondolok, mint pl. A múmia vagy a Zorro folytatásai, ahol a kisgyerekekre építették a sztorit és elég gyengére is sikeredtek. Bár itt azért felnőtt szereplőkről lesz szó, akik remélhetőleg kiveszik a részüket az akciókból is.
  • jahola #4
    Szerintem David Koeppben nem fogunk csalódni.
    Amúgy végül is előbb-utóbb várható volt az Indy family feeling.:D
  • Rockstar #3
    Ha az Indiana Jonesból is családi filmet csinálnak, megőrülök. Mér' nem raknak bele kutyát is? Tuti siker lesz. Hol van már a jó kis szívkitépős Végzet temploma???
  • MrPrise #2
    Pláne ha nem kopasz lesz benne =:-|
  • year #1
    áááá, Natalie Portman .... ZSÍR! :P:D