Napi Online

Digitális szex a tévében - jó képet vágnak

Felmérések szerint az internetes letöltések mintegy 60 százaléka erotikus tartalmú. A TVnet IPTV-szolgáltatásának sikerében minden bizonnyal az is közrejátszik, hogy a társaság indította el az erotikus tartalmat szolgáltató első magyar internetes tévécsatornát, a LUXx TV-t.

Magyarországon is megvannak a feltételei a digitális televíziózásnak - mondja ifj. Lengyel Tibor, a közelmúlt óta IPTV-szolgáltatást is nyújtó TVnet Kft. ügyvezetője. Ha már kiépült egy társaság internetalapú infrastruktúrája, akkor célszerű azt minél szélesebb körben - a telefon és az internet mellett - például televíziós szolgáltatásra is igénybe venni, vagyis olyan tartalommal megtölteni, amely növeli a cég versenyképességét. Miután a társaság alapinfrastruktúrája internetprotokoll (IP)-alapú, a digitális televíziózás lehetőségének megteremtése nem igényel akkora beruházást, mint például a kábeltelevíziós cégeknek.

Az IPTV-szolgáltatás elindítását is lehetővé tévő infrastrukturális fejlesztés százmilliós befektetést követelt a cégtől a fővárosban. További tizenkét vidéki városban a társaság mintegy 400 millió forintot költ az infrastruktúra kiépítésére annak érdekében, hogy ott is elindíthassa internetes tévéjét.

A T-Online és a TVnet iptv-szolgáltatása szinte egy időben startolt, és míg a T-Online a T-Com kiterjedt infrastruktúráján érhető el, a TVnet szűkebb körben, saját hálózatán nyújtja az ip-tévézés lehetőségét. Előfizetőinek száma mégis dinamikusan növekszik, ennek oka lehet, hogy a két cég szolgáltatása között lényeges különbség van: például a TVnet adásai később is lekérhetőek a központból - vagyis az úgynevezett time shifting (időbeni visszaléptetés) lehetővé teszi, hogy a tévénéző a műsorfolyamot 24 órára visszamenőleg újraindítsa -, addig a T-Online T-Home szolgáltatása nem egészen így működik.

A TVnet IPTV-szolgáltatásának sikerében minden bizonnyal közrejátszik, hogy a társaság indította el az erotikus tartalmat szolgáltató első magyar internetes tévécsatornát, a LUXx TV-t. Döntésüket az motiválta, hogy felmérések szerint az internetes letöltések mintegy 60 százaléka erotikus tartalmú. A szolgáltatás egyelőre csak a fővárosban érhető el, ám februártól további 12 városban is előfizethető. A cég IPTV-s (internet és televízió vagy az ezeket egy ip-telefonnal kiegészített) csomagja úgy vehető igénybe, hogy ahhoz már az ügyfélnek nem kell T-Com-előfizetéssel rendelkeznie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • angol #2
    lúf@szt mindenki ráncigálja kis cerkáját valamelyik csatorna előtt, vagy itt a neten muhahhaha
  • Lordboxi #1
    ehez bezzeg senki nem szól hozzá mi? Mindenki csak irul-pirul :D