Ötvös Tibor

A Spice World minden idők legrosszabb filmje

Egy internetes szavazáson több mint 12 ezer felhasználót arról kérdeztek, hogy melyik volt minden idők legsilányabb filmes alkotása? Nos, meglepetésre nem Uwe Boll, hanem a népszerű, ám mára feloszlott Spice Girls Spice World című mozija nyert.

Egy szavazás végeredményét megnézve az ember általában megsaccolhatja, milyen elosztásban szavaztak férfiak és nők az adott kérdésben. Nos, az MSN Movies közel 12 ezer regisztrált tagjával megszavaztatta minden idők legsilányabb filmes alkotását. Az eredményből világosan látszik, hogy legalább 90%-ban férfiak szavaztak a kérdésre.



Mégis melyik hölgy jelölné minden idők legrosszabb filmjének a Spice World-öt vagy a Titanicot? Pedig a szavazáson eme két alkotás áll az első két helyen. A dobogó legalsó fokán a klasszikus Grease - Pomádé folytatása áll.

A negyedik a Kevin Costner karrierjét derékba törő Waterworld, míg a Quentin Tarantino nevével reklámozott Motel az ötödik a sorban. Jennifer Lopez kígyós akciója, az Anaconda a hatodik helyre került. Két képregényfilm szereplése nem meglepő: mind a Batman és Robin mind pedig a Macskanő kiérdemelte eme értékelést.

J-Lo duplázott, hiszen Gigli című borzalma lett az utolsó előtti. A sort a manapság ismét felkapaszkodóban lévő Sylvester Stallone vígjátéka, az Állj, vagy lő a mamám! zárja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pucher #28
    Jól mondod a Waterworld nagyon nagy film, de ugyanúgy jók a Mad Max filmek is.
  • do2 #27
    a waterwold miatt tört ketté koszner pályafutása ? az 1 kurva yó film volt és a postás is kurva yó volt. ezt a spjászgörl filmet nem láttm biztos nagyon szar lehetett... de mostmár azért is letöltöm:)titanicból én is csinálnék 1 vágott verziót:D
  • bigjoe #26
    Ezek barmok nekem tetszett az Állj vagy lő a mamám.. a macskanő is nézhető volt 1x..
  • Karez #25
    uramatyám....már értem hogy egyesek mééért nem vesznekfel minden holmi msn felhasználót.
    Az első helyen lévő filmel egyetértek....sajna végigkellet ülnöm de én inkább britney spears féle iflm próbálkozását tenném ide.
    A titanic-al nem tok egyetérteni.Jó film.Igaz nem a legjobb de végig szórakoztató és megható történet (bár mostsem értem hogy az a 5 dvd-s extra változat mégis mik vannak benne?),egyébként már "készül" a titanic.2! (senki se ijedjen meg pár unatkozó ember vágott össze pár iflmet de úgy hogy...juj...)
    http://video.google.com/videoplay?docid=-1357130400806765723&q=titanic+2

    Watherworld-ről nem szeretnék nyilatkozni...nekem nem tetszett...bár az a mad max hanuglata ott ovlt az jó volt.
    Motel-t PEDIG NEM TARANTINO RENDEZTE! Csak felcsillant a szeme és kicsit hozzájárult a filmhez.Egyébként is f*shalom egy iflm már elnézést.Ha má belezős gore horror-t csinálunk leglaább legyen vlaami története is és ne a "hogyan csináljunk gyorsan könnyen tinihorror-t!" könyvből másoljunk.(oké oké én gore fna vok azok jók votlak de a többi...)
    A betmen és robin is jó filmecske.Én speciel 8 évesen tetszett...mostanság mikor újra látam csak nagy mosolyal nosztalgiálva néztem végig.
    No de a macskanő igazi szemétbánya ebben egyetértek....semmi köze a batman univerzumba megismert macskanőről...aki az igazi macskanőt szeretné látni néze meg a batman visszatér-t.
    ÉS KIKÉREM MAGAMNAK AZ ÁLLJ VAGY LŐ A MAMÁM! KIFEJEZETEN OLYAN FILM AMIT AMIAT KÉSZÍTETTEK HOGY: "OLYAN SZ*R HOGY MÁR JÓ!" KONCEPCIÓ VOLT ÉS EZ BEVÁLT IS!SZAL JÓ FILM EZ IS!
  • pauly #24
    Akkor nem sok filmet láthattál eddig,ha neked az a legrosszabb :)))
  • koschwarz #23
    ez a szavazás egy szar. a motel jó. a titanic is a maga módján. rühellem az ilyen "nanehogymá én is azt amit a többség" mentalitást.

    különben is a legrosszabb film szerintem a hegylakó második része.
  • Morden23 #22
    Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, tényleg szart sem érnek az ilyen idióta szavazások. Pár éve valami olyan csodát sikerült látnom, ahol a Blade megelőzte az Interjú a vámpírral-t "vámpírfilmek" kategóriában.
  • Hoz_Hun #21
    Ez a szavazás egy vicc... és nem a Spice World miatt.
  • doncarlos #20
    mondjam el kik voltak benne? hát volt a kutya bob, aztán a kanári charlie, meg az 1-es számu takarító Rozinéni...stb
  • doncarlos #19
    hihihihi... ez is igaz, de akkor is végigültem... még a végén a 20 perces stábot is végigolvastam, csakazértis hahahaha