28
-
#28 Jól mondod a Waterworld nagyon nagy film, de ugyanúgy jók a Mad Max filmek is. -
do2 #27 a waterwold miatt tört ketté koszner pályafutása ? az 1 kurva yó film volt és a postás is kurva yó volt. ezt a spjászgörl filmet nem láttm biztos nagyon szar lehetett... de mostmár azért is letöltöm:)titanicból én is csinálnék 1 vágott verziót:D
-
bigjoe #26 Ezek barmok nekem tetszett az Állj vagy lő a mamám.. a macskanő is nézhető volt 1x.. -
#25 uramatyám....már értem hogy egyesek mééért nem vesznekfel minden holmi msn felhasználót.
Az első helyen lévő filmel egyetértek....sajna végigkellet ülnöm de én inkább britney spears féle iflm próbálkozását tenném ide.
A titanic-al nem tok egyetérteni.Jó film.Igaz nem a legjobb de végig szórakoztató és megható történet (bár mostsem értem hogy az a 5 dvd-s extra változat mégis mik vannak benne?),egyébként már "készül" a titanic.2! (senki se ijedjen meg pár unatkozó ember vágott össze pár iflmet de úgy hogy...juj...)
http://video.google.com/videoplay?docid=-1357130400806765723&q=titanic+2
Watherworld-ről nem szeretnék nyilatkozni...nekem nem tetszett...bár az a mad max hanuglata ott ovlt az jó volt.
Motel-t PEDIG NEM TARANTINO RENDEZTE! Csak felcsillant a szeme és kicsit hozzájárult a filmhez.Egyébként is f*shalom egy iflm már elnézést.Ha má belezős gore horror-t csinálunk leglaább legyen vlaami története is és ne a "hogyan csináljunk gyorsan könnyen tinihorror-t!" könyvből másoljunk.(oké oké én gore fna vok azok jók votlak de a többi...)
A betmen és robin is jó filmecske.Én speciel 8 évesen tetszett...mostanság mikor újra látam csak nagy mosolyal nosztalgiálva néztem végig.
No de a macskanő igazi szemétbánya ebben egyetértek....semmi köze a batman univerzumba megismert macskanőről...aki az igazi macskanőt szeretné látni néze meg a batman visszatér-t.
ÉS KIKÉREM MAGAMNAK AZ ÁLLJ VAGY LŐ A MAMÁM! KIFEJEZETEN OLYAN FILM AMIT AMIAT KÉSZÍTETTEK HOGY: "OLYAN SZ*R HOGY MÁR JÓ!" KONCEPCIÓ VOLT ÉS EZ BEVÁLT IS!SZAL JÓ FILM EZ IS!
-
pauly #24 Akkor nem sok filmet láthattál eddig,ha neked az a legrosszabb :))) -
#23 ez a szavazás egy szar. a motel jó. a titanic is a maga módján. rühellem az ilyen "nanehogymá én is azt amit a többség" mentalitást.
különben is a legrosszabb film szerintem a hegylakó második része. -
Morden23 #22 Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, tényleg szart sem érnek az ilyen idióta szavazások. Pár éve valami olyan csodát sikerült látnom, ahol a Blade megelőzte az Interjú a vámpírral-t "vámpírfilmek" kategóriában. -
Hoz_Hun #21 Ez a szavazás egy vicc... és nem a Spice World miatt. -
#20 mondjam el kik voltak benne? hát volt a kutya bob, aztán a kanári charlie, meg az 1-es számu takarító Rozinéni...stb -
#19 hihihihi... ez is igaz, de akkor is végigültem... még a végén a 20 perces stábot is végigolvastam, csakazértis hahahaha -
Commandante #18 A Titanic az egyetlen olyan film, amit anélkül lehet szidni, hogy láttad volna. -
#17 szerintem teljesen jogos a szavazás, bár tudtam volna nem egy szarabb filmet mondani mint a Titanic (amit csak azért néztem meg hogy amikor kritizálom, nehogy arra hivatkozzanak hogy nem is láttam). -
#16 Az ilyen szavazások veretes baromságok. A Postás című fimet is mindenki lehúzta, pedig azért nem annyira rossz. -
GErYkE83 #15 Waterworld télleg nagyon jó film, a hangulata nagyon megfogott anno, a SpiceWorld katasztrófa, a Titanicból csinálnék 1 vágott verziót és tűrhető lenne, mondjuk így is nézhető, DiCaprio pedig már "felnőtt" és kilépett a nyálas szerepkörből, nincs vele semmi gond, Állj vagy Lő a mamám aranyos kis film volt.
Véleményem szerint ez a szavazás nem ér semmit, legalábbis számomra -
pauly #14 ja,nem tudom sokaknak mi baja Dicaprioval :) szerintem jó színész,meg van is pár jó filmje szvsz... -
atothhu #13 Arról a szavazásról, ahol egy James Cameron filmet - Titanic - ilyen helyre sorolnak szintem nem érdemes beszélni.
Másrészt DiCaprio miért lenne nyálas? Azért mert tele volt vele az im, Bravo, meg hasonlók? Erről nem ő tehet! Szokásos magyar noinfo sztereotípia. :) -
Trespasser #12 és az Állj vagy lő a mamám IGENIS jó film!!! -
#11 Waterworld teljesen rendben van, egyik kedvencem -
hawkie22 #10 Detto. A Waterworld az egyik kedvencem Kevin Costnertől.
A Titanic nekem nem tetszett, bár az is igaz, hogy nem is vagyok nagyon oda azért a nyálas DiCaprioért, bár a Tégla az egy jól sikerült filmje volt. -
Morden23 #9 "Mégis melyik hölgy jelölné minden idők legrosszabb filmjének a Spice World-öt vagy a Titanicot?"
Ja, mert a kettő ugyanaz a kategória, mi? A Titanic egyáltalán nem rossz film, mert a rendezés/díszlet/színészi alakítás teljesen jó. Az más kérdés, hogy valakinek túl romantikus/nyálas/unalmas/hosszó/Leonardo.
Viszont a Spice World-re azért ugyanez nem mondható el. Mintha összehasonlítanám a Rambo 2-őt az Acél fiai-val. -
#8 Nem értem anno mért húzták le annyira a Vízivilágot? Kritikák ellenére nekem tecett. -
valaé valaé ná #7 A Waterworld az Armageddonhoz vagy a Függetlenség napjához képest egy Oscar díjas alkotás. A baja csak az, hogy egy elkésett és drága vizi Mad Max klón.
De legalább van némi hangulata. -
Morden23 #6 Nem találtad el, nekem is nagyon bejött. Anno '95-ben is, és ma is :)
A Spice World viszont tényleg iszonyatos. Azon kevés szerensétlenek közé tartozom, akik látták, és bizton állíthatom: inkább szúrjanak szemen izzó tűvel. -
pauly #5 Ritka iidóták szavazhattak ha a titanic a 2. lett.
Lehet azt hitték hogy a minden idők legjobb filmjére kell szavazni,akik a titanicra egyáltalán szavaztak :)
Na meg a waterworld is...Azért nem annyyira rossz az...
-
gyuri12 #4 én is szeretem a Waterworld-öt!:D -
#3 Titanic? Hát az nagyon perverz lehet, akinek a Titanic szar film... legyen férfi vagy nő -
#2 Nekem meg nemtűnt olyan szarnak, csak olyan átlagosnak. -
#1 Waterworld nekem nagyon bejött, szerintem én vagyok az egyetlen az Univerzumban akinek az egyik kedvence :-P