Ötvös Tibor

Itt a Harry Potter és a Főnix Rendje trailer

Végre megérkezett a sokak által várt Harry Potter és a Főnix Rendje első, hivatalos előzetese. Az ötödik filmben ismét visszatér a jól ismert csapat David Yates irányítása alatt.

A XXI. század egyik legismertebb filmes figurája egy fiatal, szemüveges kisfiú lett. A J.K. Rowling világsikerű könyvsorozatából készült Harry Potter filmek a mozik pénztárainál is rendre remekül teljesítenek.

Az első képek után a mai napon megérkezett két videó is a legújabb, Harry Potter és a Főnix Rendje címet viselő részhez. Az első, melyet itt lehet megtekinteni, a film első, hivatalos előzetese. A második egy, a rajongók számára bizonyára külön csemegeként szolgáló Behind the Scenes rövidfilm, melyben a forgatás kulisszatitkaiba pillanthatunk be.

Potter ötödik évére készül a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolában. Harry - társaival ellentétben - sosem örül a nyári szünetnek, ám ez a mostani még rosszabb, mint általában. Nem csak rokonai keserítik meg az életét; de - ami a legfájdalmasabb - mintha barátai is elfeledkeztek volna róla.

Harry azon töri a fejét, hogyan törhetne ki lehetetlen helyzetéből, ám nyári szünidejének egy hirtelen, drámai fordulat vet véget. Hamarosan azt is megtudja, hogy Roxfortban sem számíthat békés tanulásra és kviddicsezésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mama2 #15
    de,de anyira írta alá. Mind a 7 részre. Nem lesz csere.
  • Broafka #14
    nem hiszem, az túl nagy kockázat lenne...
  • Kingfisher #13
    "A XXI. század egyik legismertebb filmes figurája egy fiatal, szemüveges kisfiú lett."

    Szerintem a könyv, és ebből kifolyólag a filmnek is a legszánalmasabb figurája Harry. A filmek színvonala erősen zuhant, bár nagyot nem esett, mert nem indult magasról. A 4. résszel érte el számomra a padlót, képtelen voltam végignézni, pedig ez nem jellemző rám. Ez az epizód könyv szinten is alúlmulta magát nálam, gyakorlatilag 300 oldalon keresztül ugyanazt a dolgot csavarja 100 féleképp, és ehhez jön még 300 körítésm szóval kicsit erőltetettnek éreztem. Talán ekkoriban Rowlingot jobban érdekelte miként tapétázza ki a villáját 1 átagember 1 éves keresetéből, nomeg hogy mit képzel a szomszéd ugyanolyan tapétája van...
  • pomogacs #12
    A utolsó 2 bekezdés a legjobb. Ezt odaírhatnák az összes részhez... :)
  • bermuda3 #11
    híííííííííííí!!! kimondtad netuddki nevét!!! szánalmas.com! a 4. könyvet még elolvastam már az is egy kicsit eröltetett volt az 5.et elkezdtem de nem bírtam. a 6.ba bele se gondoltam. nembaj. a filmet megnézem majd. az nem olyan sok idő. (mint a könyv). remélem az utolsó részre megerölteti magát j.k. rotring... :) (bár lehet h az is kész van csak vár a spájzban...)
  • Loverman #10
    ja, megnéztem: radcliffe "csak" 2 évvel idősebb a karakterénél, ez nem is olyan sok. az IMDB-n az is fenn van hogy már dolgozik a köv. filmen,szal no csere:):)
  • Loverman #9
    ha eddig sem szánták el magukat a cserére, nem hinném hogy most fogják.
    Besz: Voldemort a sáros, ő pedig sosem volt sötét varázslatok kivédése tanár. erről ennyitXD
  • kandeláber #8
    Nem, csak 3-ra. Azóta mindig csak egyenként hosszabbítanak.
  • edios #7
    Nemigazán!

    Egyébként fura választásnak találom ezt a rendezőt! Szinte csak TV-s referencia, 43 évesen
  • Daveee #6
    7 filmre irta alá a szerzdőést