Szekeres Viktor

Jáksó vitte el a balhét

Persze csak a Kész átverés esetében, ahol is az utóbbi időben a műsor szerkesztésébe és az átverésekbe egyre többet beleszóló Jáksó Lászlót a műsor producere távozásra bírta.

Az indok szerint a csökkenő nézettségnek ő (is) az oka, ezért a folytatásra a délutáni talkshow-k királyát (legalábbis a nézettség közönségarányát tekintve), Sebestyén Balázst jelölték ki, aki a csütörtökön debütáló adásban már bele is kóstolt a mélyvízbe és egy klasszikusan promóműsor átveréseiben segédkezett.

Igen, promóműsor volt a javából, hiszen az átvertek szinte mind egytől-egyig az RTL szuperprodukciójának, a Szombat esti láznak a főszereplői voltak. Bár Kovács Ágihoz, ki tudja miért, nem mertek nyúlni, de Gönczi Gábor, Südi Iringó vagy a műsorvezető Ördög Nóra megkapta a maga átverését. A sokak által nem kedvelt és népszerűtlenségét a neten közkézenforgó anyázós Viva-videóknak is köszönhető Balázsról továbbra is el kell ismerni, hogy műsorvezetőként, tévés arcként profi és az ország másik felének még mindig élvezi a bizalmát.

A tévénézők 40,9%-a választotta a csütörtöki Kész átverést és ez bizony remek eredmény a műsor sávjában, pláne, ha a kereskedelmi korcsoportot vizsgáljuk, ahol is 42% fölötti volt a műsor részesedése, ami a TV2 20%-ot sem elérő eredményének függvényében elég nagy különbséget sejtet.

A Gálvölgyi Show-val az RTL biztos oszlopának számító Kész Átverés 1 hónap múlva tér vissza, addig is két Fábry-Show és egy Antal Imre-féle Szeszélyes váltja a műsort.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bermuda3 #13
    szegény jáksó. szerintem ő a legjobb hülye. én szeretem.
  • Béla bácsi #12
    Pedig ez a Jáksó legalább hitelesen tudta előadni a hülyegyereket...
  • akyyy #11
    jó volt a műsor, igaz én nem láttam 24 miatt, de letöltöttem és megérte:) kár h jákső fel lett váltva, de jó lesz ez is... amúgy a legelső alany nem szombat esti lázas volt hanem szimpla emberke, nem?
  • kutyak #10
    Jáksónál csak Balázs a szánibb. Végre valami ötlet és egy-két új arc kellene. Igaz, ahhoz gondolkodni kell.
  • kandeláber #9
    Vajon Balázs is előveszi majd Pákót?
  • viizo #8
    Nagy klasszikus ez a Youtube-os videó, Gyulán készült egyébként, pont a középsulim előtti téren mikor még én is oda jártam, kb 99-2000 tájékán :)
  • Cassell #7
    Én meg asszondom az Rtl talán legjobb műsora VOLT ez a Kész átverés amíg Jáksó csinálta. Rengeteget lehetett röhögni a sok "médiasztáron" mekkora gyíkok. Ez a mostani Átverés egyedül az Iringós UFO-s jelenet volt mosolyogtató a többi annyira szar volt mint a Gálvölgyi show szokott lenni már hónapok óta.
  • HJPOWER #6
    Ajánlom, hogy ne fussunk össze Balázska! Nekifutásból tüsszenteném tönkre azt a kibeba**ott balfarzsák arcodat!!!!
    Kész átverésről meg annyit, hogy egy nagy rakás trágya lé!
    Bazsi meg egy oltovári köcsög.
    Köszönöm a figyelmet! ;)
  • Cat #5
    én láttam még az eredetit, a youtube akkor még sehol se volt (amiatt szar a minőség), stimmel.
  • Loverman #4
    néha mondjuk úgy tűnik mintha a videó alá mondanák a szöveget, nem megy együtt a szájmozgással.. nade mind1