MTI

Keresik a Karib-tenger papagáját

"Castingot" tartanak színészi vénájú papagájok számára a Karib-tenger kalózai című film harmadik epizódjának készítői Londonban. Az új tollas szupersztár a kalandfilm harmadik részében szerepel majd.

Az új tollas szupersztár a kalandfilm harmadik részében szerepel majd Johnny Depp, Keira Knightley és Orlando Bloom mellett a kalózok vállán, és ő lesz a hivatalos papagájhangja A holtak kincse című epizód DVD-kiadásának is. A Disney-stúdió szakértői csapata barátságos, nyugodt természetű madarat keres, amelynek színészi jelenléte kellően erős.

Nem követelmény a filmes tapasztalat, a sztárallűrökkel megáldott primadonna-papagájok pedig kifejezetten nemkívánatosak. Peter Bloom papagájspecialista szerint az a legfontosabb, hogy a kiválasztott a forgatás alatt "nyugodtan tudjon ülni a szereplő vállán és ne piszkálja annak kalapját, haját vagy a fülbevalóját."

Bloom azt is elmondta, hogy minden papagáj képes beszélni, ha bátorítják, de "az amazon papagájok és az afrikai szürkék a legbeszédesebbek, ezért minden ilyen fajta madárnak nagy esélye van a szerepre." Azok a papagájok, "akik" nem tudnak személyesen megjelenni a meghallgatáson, postán, e-mailben, DVD-n vagy bármilyen más formátumban beküldhetik anyagukat a Disney észak-londoni stúdiójába, Hammersmithbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bermuda3 #5
    szánalmas.com de a karib tenger kalózai szerintem veszettjó. az első rész volt a legjobb a második is jó volt de nem annyira mint az első. attól függetlenül én 10ből 10et adnék mindkettőre. de ez a hirdetés már sok. pfff
  • pauly #4
    :))
  • geribek #3
    Volt egy madár már az első részben is nem? Azzal mi lett? Felvette a lóvét és elrepült nyaralni?:P
  • Loverman #2
    nem láttál még beszélő papagályt egy filmben sem?..
  • akyyy #1
    beszélő papagályokat? :\