Ötvös Tibor

Brian De Palma új Capone filmje

Brian De Palma folytatja klasszikus filmjét. A The Untouchables: Capone Rising a sztárokkal telezsúfolt Aki legyőzte Al Caponét második része lesz, mely a klasszikus mozi előzményeit mutatja be.

De Palma nem igazán találja magát manapság. A rendező, aki többek között olyan filmekkel lopta be magát a rajongók szívébe, mint például Sebhelyesarcú vagy a Carrie bukást bukásra halmoz. Utoljára anyagi siker a Mission: Impossible, kritikai elismerés pedig a Femme Fatale kapcsán érte. Azóta azonban csúfos kudarcok érik.

Sok más direktorhoz híven ő is úgy döntött, hogy egykori klasszikusát folytatva próbálja tisztára mosni nevét. Az elhatározást tett követte és jövő júniusban megkezdődnek az Aki legyőzte Al Caponét második részének munkálatai. A The Untouchables: Capone Rising a '87-es klasszikus előzményeit mutatja be. Brian Koppelman és David Levien forgatókönyve a gengszter első, Chicagóban töltött éveit helyezi a középpontba.

Capone már ekkor is próbálta megvenni a rendőröket. Egy emberrel azonban nem bírt: ő Jimmy Malone, akit az eredetiben Sean Connery alakított. Malone felveszi a kesztyűt a kiskirály ellen.

A szereplők személye jelenleg még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!