Ötvös Tibor

Guy Ritchie ismét elemében

Guy Ritchie igazi kult-klasszikusokat alkotott, ám az utóbbi időkben enyhén szólva is hűtlen volt korábbi műveihez. Most úgy tűnik, hogy Static című új filmjével visszatér a gyökerekhez.

Ritchie A ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső és a Blöff után elindult lefelé a képzeletbeli lejtőn, mikor Madonnával leforgatta a Hullámhegy című remake-t.

A tavaly bemutatott Revolver szintén bukott, így jelenleg döntetlenre áll a mérkőzés. Ám úgy tűnik, új filmje ismét méltó lesz az angol direktorhoz. A Static ugyanis egy újabb gengszterfilm lesz.


Ez a fickó nem blöfföl

A történet középpontjában egy ártatlanul börtönbüntetésre ítélt gengszter áll. A férfi szabadulása után elhatározza, hogy elkapja azt a korrupt rendőrt, akinek a cellában töltött éveket köszönheti. Ám a zsaruhoz vezető út rivális bandákkal és újabb korrupt rendőrökkel van kikövezve.

A rendező Martin Askew segítségével épp a forgatókönyv átdolgozásán ügyködik. A film a Columbia Pictures logója alatt jelenik majd meg. Érdekesség, hogy a stúdió még 2001-ben vásárolta meg a történet jogait kemény 400 ezer dollárért. Ebben az a pláne, hogy pár rivális stúdió ennek közel dupláját kínálta, ám a szerző, Brad Gann, Ritchie mellett tette le a voksát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wanek #3
  A Madonnás film egy hulladék, a Revolver viszont nem rossz, de a végét nagyon elrontották.
 • winnie #2
  szerintem ez a hajó elúszott.

  a revolvert meg nézd meg. sokaknak bejött.
 • Lipi1980 #1
  Őszitén megvallva sem a Hullámhegyről, sem a Revolverről még csak nem is hallottam, de ezek szerint semmit sem vesztettem...
  Ha ez a Static lesz olyan jó, mint Blöff vagy a Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső, akkor én tuti vevő leszek rá...