Szekeres Viktor

Indul a 24 szinkronos 2. idénye

Bár a rajongók oda-vissza ismerik az első pár évadot, hiszen idehaza már Jack Bauer négy legrosszabb napja már megjelent DVD-n és az ötödik nap is közeledik, de szinkronnal eleddig csak az első évadot láthattuk.

Az első évad csúnyán megbukott itthon. Nem is csoda, hiszen promó ide vagy oda, mégis csak a Magyar Tévén ment, ráadásul az 1. évad Amerikában sem szakított nagyot, csak a FOX csatorna jóindulatán múlott, hogy nem lett cancel a sorozat vége. De persze mindez már a múlté, a 24 pedig az eddigi legnézettebb évaddal, az ötödikkel olykor már a 20 legnézettebb amerikai sorozat közé is bekerült, így nem csoda, hogy már a hetedik évadra is aláírták a főszerepet alakító Kiefer Sutherlanddel a szerződést, valamint egy mozifilm is készülőben van - amit nyilván nem percre bontva adnának elő. Egyrészt azért, mert volt már pár valós időben játszódó film, másrészt a producerek végre kirepítenék Bauert Amerika határain kívülre is, reményeik szerint.

Vissza a második évadhoz, ami ma este a CoolTv-n mutatkozik be este 10 órakor. Az események az első évadot követő harmadik évben játszódnak, Jack Bauert kevéssé szeretik a munkahelyén, Palmer szenátorból elnök lett és a legtöbb ismert arc is visszatér, hogy egy Los Angeles-t érintő atombombás fenyegetést megakadályozzon.

Hogy sikerül-e, azt nem árulhatjuk el, azt viszont igen, hogy a csatorna a tervek szerint a további évadok szinkronos verzióját is a közönség elé fogja tárni. Így nekünk csak az a feladatunk, hogy hétről-hétre ott legyünk a tévé előtt, tapadjunk Amerika legkultikusabb 42 percére és lehajtsunk egy felest, amikor Jack Bauer azt mondja, hogy "A francba!"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kindred Blades #17
    Azért volt benne egy nagy állatság, aminek még igazi plot értéke sem volt. Tudjátok, mire gondolok. Szerintem összebalhézott a forgatókönyvírókkal, azok meg így vettek revansot :))
  • gurucska #16
    én végign éztem az eddigi 5 évadot, az elsőt szinkronnal és ezerszer jobb a feliratos, vagyis angol verzió, nagyon állat Kiefer hangja, és szerintem az 5. évad a legjobb, már csak azért is ahogy vége lett :D:D alig várom már hogy január legyen!! 6. évad előzetes
  • Kindred Blades #15
    No igen, Sutherland hangjátéka szenzációs. Nem is tudom, mikor hallottam utoljára ilyen parádés játékot, ilyen átélést. Fél fülemet rátenném, hogy nagyon nagyban járult ahhoz, hogy a legjobb sorozatszínész díjat megkapja. És akárkit is kaparnak elő a szinkronra, ez elveszik. Bár látatlanban ítélek, még nem hallottam a magyar verziót, szal köveket elő, szinkronrajongók, de itt senki nem kövez meg senkit, még ha azt is mondja Jehova! ^^
  • peba #14
    Diocles, abszolút egyetértek.
    "Yes, Mr. President" ááá LEGJOBB.
  • akyyy #13
    nemtom h csinált e a második évadnak, de tudtommal ezt a cool csinálta.
    legalább is a végén iko megbízásábol a nemtom melyik csinálta, és az iko az az rtl-es cég... és a cool meg rtl testvércsatorna
  • Ordel #12
    Egy évadot adtak le az mtv-n.
  • sylas #11
    az mtv-n hány évadot adtak le?én úgy hallottam anno hogy leglább 2 évad szinkronizála lett most akkor mivan?nem is volt vagy újralett?
  • Sanyix #10
    És nemsokára jön a 6. évad is, csak 3 hónap :DDD addig elleszek a prison breakkel is, csak az a baj, hogy abból is csak hetente van új rész, meg most októberben van egy hosszabb szünet is :(
  • winnie #9
    18 hónap, ha minden igaz, de biztos nem 3 év:)
  • Ordel #8
    "Az események az első évadot követő harmadik évben játszódnak"
    Egy év telt el az első évad óta, nem pedig három. Az majd a 3. évadnál lesz aktuális.
    "Jack Bauert kevéssé szeretik a munkahelyén"
    Ha ez neked egyet jelent azzal, hogy felmondott...