Indul a 24 szinkronos 2. idénye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért volt benne egy nagy állatság, aminek még igazi plot értéke sem volt. Tudjátok, mire gondolok. Szerintem összebalhézott a forgatókönyvírókkal, azok meg így vettek revansot 😊)
én végign éztem az eddigi 5 évadot, az elsõt szinkronnal és ezerszer jobb a feliratos, vagyis angol verzió, nagyon állat Kiefer hangja, és szerintem az 5. évad a legjobb, már csak azért is ahogy vége lett 😄😄 alig várom már hogy január legyen!! 6. évad elõzetes
No igen, Sutherland hangjátéka szenzációs. Nem is tudom, mikor hallottam utoljára ilyen parádés játékot, ilyen átélést. Fél fülemet rátenném, hogy nagyon nagyban járult ahhoz, hogy a legjobb sorozatszínész díjat megkapja. És akárkit is kaparnak elõ a szinkronra, ez elveszik. Bár látatlanban ítélek, még nem hallottam a magyar verziót, szal köveket elõ, szinkronrajongók, de itt senki nem kövez meg senkit, még ha azt is mondja Jehova! ^^
Diocles, abszolút egyetértek.
"Yes, Mr. President" ááá LEGJOBB.

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)

akyyy
nemtom h csinált e a második évadnak, de tudtommal ezt a cool csinálta.
legalább is a végén iko megbízásábol a nemtom melyik csinálta, és az iko az az rtl-es cég... és a cool meg rtl testvércsatorna

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Egy évadot adtak le az mtv-n.

az mtv-n hány évadot adtak le?én úgy hallottam anno hogy leglább 2 évad szinkronizála lett most akkor mivan?nem is volt vagy újralett?

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Sanyix
És nemsokára jön a 6. évad is, csak 3 hónap 😄DD addig elleszek a prison breakkel is, csak az a baj, hogy abból is csak hetente van új rész, meg most októberben van egy hosszabb szünet is 😞

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

18 hónap, ha minden igaz, de biztos nem 3 év😊
"Az események az elsõ évadot követõ harmadik évben játszódnak"
Egy év telt el az elsõ évad óta, nem pedig három. Az majd a 3. évadnál lesz aktuális.
"Jack Bauert kevéssé szeretik a munkahelyén"
Ha ez neked egyet jelent azzal, hogy felmondott...

Blasta
Így van, 2. évad a best, szvsz is.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

egyértelmûen a második a legjobb évad, szóval aki még nem látta, ne hagyja ki!

HuAn82
Én most kezdek még csak neki a 3. 4. 5. évadnak. Szóval elvagyok egy darabig. <#vigyor><#finom>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

én csak 20 másodpercet hallottam a szinkronosból de elhûltem... ez a sorozat a legnagyobb ami létezik...
-You gonna have to trust me!
-I love you sweetheart.
-Son of a bitch!<#gun><#gun>
-Yes Mr. Prezident...

Aki eredeti hanggal nézte érti mire gondolok... <#taps> És még hátravan 4 rész az 5. évadból <#wilting>
hehe, pedig a 24-szinkron az egyik legelismertebb. mondom én, hogy aki feliratosan nézi, az _szinte_ minden szinktõl hány.
Tudjátok mit mondok én erre?
Francba a szinkronnal. Egy túrót nem ér.

Mi az, hogy "a francba?" Hát ez silány utánzat. Keifer hangja utánozhatatlan;

"DAMMIT!" "Ok, I'll get back as soon as I can"
"DROP YOUR WEAPON!" nameg persze, h az elsõ évadnál maradjunk; "NINA, PUT YOUR HANDS ON THE STEERING WHEEL!"

Aki eredeti hanggal nézte, megérti mire célzok.

És most megyek, mert még hátravan pár rész az ötödik évadból 😛

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)

akyyy
<#taps><#taps><#taps>mingyá mingyá!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;