Ötvös Tibor

Will Turner meghal a Karib-tenger IV-ben?

Immáron biztos, hogy Jerry Bruckheimer leforgatja A Karib-tenger kalózai negyedik részét - méghozzá az eredeti szereplőgárdával. A legújabb hírek szerint azonban Orlando Bloom karaktere nem sok szerepet kap, állítólag megölik az ifjabbik Turnert.

Az idei év legnagyobb sikere A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse lesz. A jóval több mint 1 milliárd dolláros összbevételnél járó kalandfilm harmadik része, A világ végén már most a 2007-es év egyik legjobban várt mozija.

Ám a sztárproducer, Jerry Bruckheimer már megint egy lépéssel előrébb jár, mint a nézők. Eddig csupán pletykákat lehetett hallani arról, hogy a harmadik résszel "csak" a trilógia zárul le, a franchise folytatódni fog. Ám most már biztos, hogy lesz negyedik rész!

Az egyelőre cím nélküli epizódról eddig mindösszesen három információ szivárgott ki. Az első - és talán legfontosabb - hogy Sparrow kapitány benne lesz a négyes számú részben is. Azt azonban nem tudni, hogy főszereplőként vagy csupán amolyan cameó-szerepben teszi tiszteletét a Johnny Depp alakításával klasszikussá avanzsált karakter.

A második az, hogy Bruckheimer "utasítást" adott a forgatókönyv megírására, mely állítólag már eléggé előrehaladott állapotban van. A harmadik azonban rossz hír - legalábbis az Orlando Bloom rajongóknak. A kiszivárgott hírek szerint ugyanis Will Turner életét veszti a negyedik epizódban.

Érdeklődésünk a film irányában hatalmas méreteket ölt, így minden, A Karib-tenger kalózai franchise-zal kapcsolatos hírt kiemelten figyelemmel kísérünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • InfectedMann #15
    Hát ha nem lesz Johnny Depp aka. Sparrow sztem fele olyam feelingje sem lesz.
    Amúgy nekem mindegy, hogy turner meghal -e vagy se :D
  • sweetdreamzs #14
    [parazs=red]Nee csk BOOM-ot nee...[parazs]Remélem nem igaz!:(...Mindenki mardjon:)...Jack,Will, Elizabeth:)
  • Bordapapa #13
    sztem herri már meghalt, és flesseli félholtan az egész sorozatot...
    :-D
  • Mincsi #12
    dááá, maradjál már..biztos, h nem fog meghalni..ott vannak a rajongók is, ők ezt nem hagyják annyiban...:DD
  • Mister #11
    senki sem tudja, hogy potter meghal e :)
  • Mincsi #10
    na és mi lesz keira kneightley-vel, vagy hogy írják a nevét..:D
    és különben is, a potternél is azt mondték, h meg fog halni a srác, meg ezek de végül nem...úgyhogy sztem ez nem 100%...
  • crotinake #9
    És az senkinek sem jut eszébe, hogy ezzel fokozzák a reklámot. Persze megölik az elején, majd arról szól a film, hogy kínlódnak, azzal, hogy visszahozzák az élő sorába! És még Ti is ezzel foglalkoztok! Mi lesz akkor ha majd ezzel fogják reklámozni a Filmet: Will Turner meghalt!... Egy pár kép, hogy kardoznak, Depp kb. 2 másodperece a trailerben és minden kis csaj majd megy megnézni! A legjobb reklám!!!
  • Broafka #8
    félő hogy a 4. rész már ront az összhatáson...
  • sprite06 #7
    "Azt azonban nem tudni, hogy főszereplőként vagy csupán amolyan cameó-szerepben teszi tiszteletét a Johnny Depp alakításával klasszikussá avanzsált karakter." ;)
  • Tibmanus #6
    nem sparrow-t nyírják ki hanem turnert....