Ötvös Tibor

Uwe Boll legyűrte kritikusait

Nemrég mindenki poénra vette, hogy Uwe Boll kihívta a szerinte őt ok nélkül szapuló kritikusokat egy ökölvívó mérkőzésre. Nos, a vicc valósággá vált és a rémes rendező négy, egyébként alig 20 éves tollforgatóval csapott össze a ringben.

Boll cikizése és nem létező tehetségének kigúnyolása mára szinte mindennapossá vált. Az Egyedül a sötétben rendezője híressé vált "kétes" (mondjuk ki: szar) filmjeiről, melyeket klasszikus játékok alapján készített.

A hazánkban legutóbb a Bloodrayne filmváltozatával magát újfent megalázó és leégető Boll azonban nemrégiben megelégelte a kritikusok fanyalgását és revansot kívánt venni rajtuk. Az akkori interjúban elhangzott "boksz" szót szinte senki nem vette komolyan, csak maga a rendező.


A tinédzser-verő rendező

Tegnap azonban felkerült a netre az a videó, melyben a direktor valóban megvívja ökölharcát négy szerencsés kritikussal. Öröm az ürömben, hogy a tollforgatók maximum 20 év körüli fiatalok, akiknek - mint az az itt megtekinthető felvételen is látszik - esélyük sem volt.

A kihívók sorrendben a következő személyek voltak: Richard Kyanka a Something Awful, MiraJeff az AICN, Chris Alexander a Rue Morgue és a 17 éves Nelson Chance Minter a Website Critic munkatársa.

Megjegyezném: lehet, hogy Mr. Boll szétkalapál négy tinédzsert, a filmjeinek minőségén azonban ez még nem javít. Ráadásul nem üthet le minden kritikust, koncentráljon inkább a filmjeire. Várom a kihívást!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NorbyI #22
    Az kizárt, akinek tetszik az vagy szellemileg retardált, vagy van benne több hordó whyski.
    Esetleg családtag :)
  • Ma2ska #21
    Röstellem, de egy Boll filmet se láttam, ezért fikázni sem tudom, ill. véleményt mondani róla.. valószinüleg a sok negativ vélemény miatt rosszabbat várnék mint amilyenek valójában, de attól tartok lehet valami benne ha már ennyire egyöntetüen szidják, noha attól még akár tetszhet is..
  • Hoz_Hun #20
    De ha nem akkor majd jól megver bennünket...
  • Hoz_Hun #19
    150 évet akartál írni, ugye?
    Egyébként asszem idén módosítani akarják, vagy tán már módosították is azt a törvényt azért forgat egyszerre több filmet is Boll "barátunk", hogy még az életbelépése előtt lekaszálja a lét.

    Dungeon Siege biztos Gyűrűk úra minőségű lesz... legalábbis ő ezt állítja. Végül is ő akkora ász hogy 6 hónap alatt tudja azt produkláni mint az a senkiházi (sic.) Peter Jackson. Ő akkora ÁSZ.
  • moRtiZ #18
    Boll büntet :D :D :D

    Amugy azért bizzák rá, mert van valami német törvény amivel hatalmas pénzeket akaszt le ha teljes német stábbal leforgat egy filmet. Ebből vásárolgat magának játék frencsájzokat, azt jól megfilmesíti őket (bárcsak ne tenné).

    Így sikerül lejáratni a legjobb frencsájzokat is.

    Ami a legviccesebb nyilatkozatat: "De minden filmem fejlődök, és egyre jobb filmeket tudok csinálni". -> Tényleg igaza van. Még 15 év és lehet csinál egy közepes filmet :D
  • avman #17
    sztem az szóljon hozzá netes fórumokon vmihez, akinek eléri az átlag iq szintje legalább egy marék lepkéét. alatta: shut up and die.
  • SirLord #16
    2 oka is van miért irtál kreténséget
    1- ha nem tudunk jobb filemt csinálni nem is csinálunk. uwe bácsi csinál, és ezért szidjuk. nem azért mert tud-e vagy nem csinálni hanem mert csinál...
    2-mi az igényszintünk szerint mondunk egy kritikát a filmröl, nem hogy jobat tudunk-e csinálni. mi vagyunk anézök. eza dolgunk. végülis azért csinálja a filmeket h megnézzük MI nézök nem?:)

    béke
  • Morden23 #15
    Chase:

    Ja, a k*rva anyját annak a sok tetves mozibajárónak/filmnézőnek, akiknek nem tetszik egy adott film, vagy egy rendező munkássága. Tök igazad van.

    Boll-t meg az szokta fikázni, aki már látott tőle valamit.
  • HJPOWER #14
    Azt hiszem, kezdem megkedveli :D
  • Hoz_Hun #13
    Szerintem bárki csinálhat filmet az rosszabb nem lesz mint az övé.
    Egyébként utálom mikor ezzel a "csinálj jobbat" szöveggel jön valaki. Tojást sem tudok tojni még is meg tudom mondani jó volt-e vagy sem.