Szekeres Viktor

House doktor hattyúdala

A TV2 újonnan induló sorozatai miatt hosszabb kényszerszabadságra küldi az örökké morgó House doktort, így az augusztus 16-i első évadot lezáró epizód egyelőre utolsó lesz a sorban.

Persze megijedni nem kell, a rajongóknak sem kell a padlásra rohanni, hogy a még működő AK-47-esekkel rohamozzák meg a TV2 Róna utcai főhadiszállását, hiszen a sorozat folytatását több fórumon is megerősítette a csatorna. A biztonság kedvéért azért mi is tudakozódtunk a család tévéjénél és az alábbi választ kaptuk az illetékesektől: "A Doktor House c. sorozat mindenképpen vissza fog térni a képernyőre, de egyelőre még nincs pontos információ arról, hogy mikortól, és milyen idősávban." Nesze semmi, fogd meg jól, de korrekt módon a lényegi, eldöntendő kérdésre (lesz-e vagy sem?) választ kaptunk és ezentúl kettőzött figyelemmel fogjuk lesni a TV2-es híradásokat és sajtóközleményeket.



Szóval a magyar nézők is kénytelenek lesznek amerikai ritmusban nézni a doktor kalandjait, vagyis majdnem fél évnyi epizód után maximum fél évnyi szünet (a Vészhelyzetnél és megannyi sorozatnál már megszoktuk ezt) - annyiban még előnyösebb helyzetben is vagyunk, hogy az USA-beli szokásokkal ellentétben idehaza nincsenek teljesen véletlenszerű ismétlések, hanem megszakítás nélkül láthatjuk a részeket.

A Doktor House múlt heti, számos díjat besöprő epizódját követő évadfinálét Mézeshetek címmel ma nézhetjük meg. Az epizódról elég annyit tudni, hogy House úgy dönt (vagyis már az előző rész végén eldöntötte), hogy elvállalja volt barátnője férjének kezelését. Az úr betegsége természetesen közel sem olyan egyszerű, mint amilyen első látásra tűnik. Az események az epizód végén meglepő fordulatot vesznek és Dr. House-t meglepő hírrel szembesítik.

Addig is a rövidebb vagy hosszabb szünetben reménykedjünk abban, hogy a lemaradók kedvéért a csatorna megismétli a sorozatot. A Doktor House helyén jövő héttel a Médium című sorozattal találkozhatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ádesz #36
    Is-Is, de mivel az egyik függ a másiktól, gondolok a szinkronizálás problémájára, így várni kell:)
  • winnie #35
    akkor te nem tévét nézel:)
  • Ádesz #34
    Akkor én vok máshoz szokva. Egy éjszaka-reggel alatt meg tok nézni 9 részt szal ezért tűnik nekem soknak a szünet
  • winnie #33
    ewgyrészt a médiummal, mint sorozattal nincs gond, másrészt akkor a a köv. évad végén kéne 1 évig helyettesíteni valami f*szsággal.

    de nem fognak veszteni rajongókat, hiszen, ha hamarabb fogják adni, akkor törvényszerűen többen fogják nézni. a legtöbben megszokták, hogy 22 rész, majd fél év szünet, most is az lesz. a vészhelyzet is így megy és mindig is jó volt a nézettsége. a született feleségek, ami most indul újra vagy a lost is biztosan sok nézőt fog vonzani.
  • Ádesz #32
    Gondolom a TV2 nem akarja lepasszolni a jogokat más kereskedelmi TV-nek...
  • Ádesz #31
    Winnie egyszerűen hülye a TV2, ilyen .aszsággal helyettesíti a House-t. Most ezzel, mondom sok rajongót fognak veszíteni. Engem mindenféleképpen és még azokat is akik magyarul kezdték el a sorozatot és nincs kedvük angolul tovább nézni, mer az ugye csak egy kattintás lenne a megfelelő oldalon, de az már nem jó h angolul folytassuk, így arra vagyunk kényszerítve h várjunk
  • winnie #30
    annyira baj, hogy hamarabb lesz és többen fogják látni? annyira baj, hogy nem egy évet, hanem fél évet kell majd várni a 2. évad után a 3.-ra idehaza?

    tényleg nem értem.
  • Ádesz #29
    Gratuláljunk együtt a TV2-nek! Tapsot az értelmes embereknek akik megfosztják maguktól a nézőket ezzel a degenerált lépéssel! Nagyon okos, dehátmaradnekünk a médium hurrá!
  • Inquisitor #28
    Egész pontosan inkább meg se nézik, mert olvasni se szeretik. Ezért 10-ből 9-szer inkább újraforgatják a német, francia, japán, stb. filmeket, mint sem feliratozzák vagy szinkronizáljanak.
    (Nikita vs A bérgyilkosnő, A kém aki szeret engem vs Trulies, stb.)
  • Inquisitor #27
    Hát USA-ban nem jellemző, meg úgy általában angol nyelvterületeken :)