Ötvös Tibor

Itt az első Fűrész III plakát

Mint az ismert, a nagysikerű Fűrész trilógiává bővül. A szokásokhoz híven az alkotók pár hónappal a bemutató előtt nyilvánosságra hozta a film első poszterét. Ötletességből ismét jelesre vizsgáztak a plakát megalkotói.

Októberben trilógiává bővül az utóbbi idők egyik legnagyobb horror-sikere, a Fűrész. Az alkotók szép lassan csepegtetik az információkat a filmről.

Klikk ide!
Nemrégiben került nyilvánosságra a Fűrész III forgatókönyve. A mai napon azonban a marketing-osztály emberei fellebbentették a fátylat az első plakátról is. Az előző rész posztere elég nagy botrányt kavart, sokan kifogásolták a törött körmű levágott ujjakkal szimbolizált kettes számot.

Nos, a fanyalgók bizonyára nem fognak örülni a harmadik rész poszterének, hiszen a hármas számot ezúttal egy emberi száj fogai ábrázolják. Bár tény, hogy legalább nem töröttek.

Jigsaw felszívódott, pártfogoltja, Amanda segítségével sikeresen eltűnik a nyomozók szeme elől. Miközben a rendőrség minden erejével az őrültet keresi, Lynn Denlon doktornő éli mindennapi életét.

Fogalma sincs arról, hogy hamarosan ő is kénytelen részt venni Jigsaw őrült játékában. Egyik éjszakai műszakának végeztével Lynn épp hazafelé tart, amikor elrabolják és egy raktárba viszik, ahol a sebesült Jigsaw fekszik. Az őrült gyilkos "ráveszi" őt, hogy életben tartsa addig, míg másik áldozata, Jeff "játszik".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elerath #27
    emberek nem tudjátok hol lehet ilyen filmeket letölteni? (ingyen, ha lehet magyar szinkron) mert 100% hogy valami kis eldugott oldalon lehet, mert én is ismerek egy szervert ahol ftpn keresztül a létező szinte összes magyar-angol-egyéb rock zenét ingyen lehet leszedni. és ftpn még a sebesség is szép. jahh meg dc++al meg torrenttel meg emuleval már próbálkoztam. csak a torrent jött be de ott meg minden angol, plz help
  • Hoz_Hun #26
    Szerintem jó volt a Resident Evil. Hát jobb mint ennek a 2. része.
  • Anubys #25
    "bár a resident evil az nem volt rossz"

    :DDDD

    Nem, tényleg nem rossz volt, hanem pocsék... :)
  • Nicky24 #24
    Sziasztok!
    Nekem nagyon tetszett a saw 1-2,kiváncsian várom a folytatást:)Bár a 2. szerintem elég véresre sikerült..Remélem a 3. rész is okoz majd jó pár meglepetést,kár lenne,ha elcsesznék:(
  • NEOreg3 #23
    ja csak a 2. részénél rosszabb horror(?)filmet nem nagyon láttam még:)
  • Psyho06 #22
    Szerintem manapság elég gagyi horror filmeket csinálnak,bár a resident evil az nem volt rossz
  • bertino #21
    lol ? :D
  • G1ant #20
    Öcsém,ha nem tetszik a film,akkor minek szólsz be hülyeségeket?
    De ha megnézted és nem tetszik,akkor se kíváncsi senki a való életbe átültetett baromságaidra....
    Ez csak egy film ember.

    Tök egyszerű,ha meglátod hogy "fűrész",akkor skippeled a hírt,ha már ennyire utálod eme műfajt.

    Amúgy remélem megtartják az első 2 rész színvonalát,bár a végére most nehéz lesz vmi ütős csavart betenni.Kíváncsi vagyok mi lesz az...
  • quentit #19
    Még hogy zolik nem érti a lényeget... Ha annyira tetszik a film, téged is ki kellene láncolni a lábadnál fogva, és egy fűrészt adni a kezedbe ami csak a csonthoz elég erős????

    Te tényleg szívesen élnél fél lábbal? Tényleg jó a film, van egy beteg állat, aki az élet frusztrációja miatt embereket kínóz... Remek...
  • Danecay #18
    Hát úgy látom nem csak én gondolom úgy, hogy az 1. része jobb volt mint a 2., mert egyesek szerint ez pont fordítva van, sőt a 2. rész egyes kritikái szerint is. Remélem a 3. rész nem lesz "még kevésbé jó"