27
  • Elerath
    emberek nem tudjátok hol lehet ilyen filmeket letölteni? (ingyen, ha lehet magyar szinkron) mert 100% hogy valami kis eldugott oldalon lehet, mert én is ismerek egy szervert ahol ftpn keresztül a létező szinte összes magyar-angol-egyéb rock zenét ingyen lehet leszedni. és ftpn még a sebesség is szép. jahh meg dc++al meg torrenttel meg emuleval már próbálkoztam. csak a torrent jött be de ott meg minden angol, plz help
  • Hoz_Hun
    Szerintem jó volt a Resident Evil. Hát jobb mint ennek a 2. része.
  • Anubys
    "bár a resident evil az nem volt rossz"

:DDDD

Nem, tényleg nem rossz volt, hanem pocsék... :)
  • Nicky24
    Sziasztok!
    Nekem nagyon tetszett a saw 1-2,kiváncsian várom a folytatást:)Bár a 2. szerintem elég véresre sikerült..Remélem a 3. rész is okoz majd jó pár meglepetést,kár lenne,ha elcsesznék:(
  • NEOreg3
    ja csak a 2. részénél rosszabb horror(?)filmet nem nagyon láttam még:)
  • Psyho06
    Szerintem manapság elég gagyi horror filmeket csinálnak,bár a resident evil az nem volt rossz
  • bertino
    lol ? :D
  • G1ant
    Öcsém,ha nem tetszik a film,akkor minek szólsz be hülyeségeket?
    De ha megnézted és nem tetszik,akkor se kíváncsi senki a való életbe átültetett baromságaidra....
    Ez csak egy film ember.

Tök egyszerű,ha meglátod hogy "fűrész",akkor skippeled a hírt,ha már ennyire utálod eme műfajt.

Amúgy remélem megtartják az első 2 rész színvonalát,bár a végére most nehéz lesz vmi ütős csavart betenni.Kíváncsi vagyok mi lesz az...
  • quentit
    Még hogy zolik nem érti a lényeget... Ha annyira tetszik a film, téged is ki kellene láncolni a lábadnál fogva, és egy fűrészt adni a kezedbe ami csak a csonthoz elég erős????

Te tényleg szívesen élnél fél lábbal? Tényleg jó a film, van egy beteg állat, aki az élet frusztrációja miatt embereket kínóz... Remek...
  • Danecay
    Hát úgy látom nem csak én gondolom úgy, hogy az 1. része jobb volt mint a 2., mert egyesek szerint ez pont fordítva van, sőt a 2. rész egyes kritikái szerint is. Remélem a 3. rész nem lesz "még kevésbé jó"
  • Adam II
    Az első rész sokkal ötletesebb volt a másodiknál szerintem ,több volt a talány és sokkal több jelenet játszódott más helyszíneken és sokkal rémisztőbb volt pl. amikor a csávó a fényképezőgép vakuját villogtatta a szobában.

A második rész meg csak abból állt ,hogy haltak sorra az áldozatok szörnyű kínok között ezen kívül csak azt mutatták ,hogy Jigsaw szövegel a zsaruval a csattanó sem volt olyan mellbevágó mint az elsőben.
  • bertino
    mozira ma már alapból nem éri meg pénzt költeni...
  • ender0311 #14
    volt a második részben gusztustalan jelenet? mer én nem emléxem,de mind1.Szerintem is az első rész a legjobb.
  • azirafael
    Egyetértek az előttem szólóval. A második rész egy szarság volt! De az első nagyot ütött, egyik kedvencem.
  • Dredd
    az első rész még úgy-ahogy elment, de a második rettenetesen szar volt. semmi sztori, összevissza viselkedő szereplők, erőltetett motívumok (rendőr gyereke, stb.). sajnálom, hogy megnéztem moziban, bőven elég lett volna letölteni. ha ehhez még hozzáveszem a második rész kifejezetten gusztustalan, gyomorforgató jeleneteit, azt kell mondjam, hogy ez már nem horrorfilm (ahol a félelem a lényeg), hanem undorfilm (ahol semmi félelmetes nincs, csak gusztustalan, undorító jelenetek).
  • zaki
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Amadeoo
    Sztem aki latta az elso ket reszt az meg fogja nezni a harmadikat is! Es ugye tudjuk, hogy az elso 2 resz siker lett, szal a rendezonek nem kell attol tartani, hogy kudarc lesz a film! Es sztem jok ezek a filmek! Regen ugyanugy megvoltak az ilyen horrorfilmek, most is megvannak es mindig meg is lesznek!
    Nem az ertelmet kell keresni, hogy "minek kell ilyen filmeket csinalni"! Van es kesz...!
  • bertino
    te ennek a trilógiának eleve nem látod az értelmét, első mondatodból is letűnt, nem kell mentegetőznöd se, elég ha csendbe maradsz
  • Morden23
    Nem, a divat most a remake meg a comic adaptation.
  • mesor
    Remélem nem olyan szereplők lesznek benne mint a második részben(az áldozatokra gondolok), mert akkor nem érdemli meg, hogy moziba megnézzem.
  • SirLord
    jol látom hogy ez nem saw a plakáton hanem sáw?:) na mind1, gratz #1-nek:)
  • zolik
    mivan most ez a divat? megint egy beteg film, hogy lehet minnél jobban megkínozni a másikat? nem vágom mi ezekben a filmekben olyan jó!? max arra hogy a 12éves gyurika megnézze a haverjaival és ötleteket gyűjtsön belőle mert rohadtúl nem fogja érteni az egészet de persze megfogja nézni mert hát ez menő!
    emléxem anno mikor a tesóm megmutatta a rémálom az elm utcában filmet elbújtam a fotel mögés és éjjel paráztam, mostmeg röhögök rajta de nem jól van ez így hogy ilyen filmeket csinálnak
  • fapapi
    Gratulálok...
  • schrank
  • Tibmanus
    tisztelet de miről beszélsz? :-)
    Nem a Saw-nak kell fognak látszania hanem a három darab fognak :))
  • IMYke2.0.0.0
    Hát épphogy nem fognak látszik az a "Saw"... Meg sem próbálták jól megcsinálni...