Ötvös Tibor

Kész a Fűrész III forgatókönyve

Befejezték a világsikert aratott thriller-horror, a Fűrész harmadik részének forgatókönyvét. A forgatást a jövő hónapban kezdik, a bemutató október 27-én esedékes.

A mai napon nyilvánosságra került a világsikert aratott thriller-horror, a Fűrész harmadik részének története. Alant a hivatalos szinopszist olvashatjátok - aki nem látta az előző részeket, ne olvassa el!

Jigsaw felszívódott. Pártfogoltja, Amanda segítségével sikeresen eltűnik a nyomozók szeme elől. Miközben a rendőrség minden erejével az őrültet keresi, Lynn Denlon doktornő éli mindennapi életét. Fogalma sincs arról, hogy hamarosan ő is kénytelen részt venni Jigsaw őrült játékában.


Az első részben szereplő író, Leigh Whannell

Egyik éjszakai műszakának végeztével, Lynn épp hazafelé tart, amikor elrabolják és egy raktárba viszik, ahol a sebesült Jigsaw fekszik. Az őrült gyilkos "ráveszi" őt, hogy életben tartsa addig, míg másik áldozata, Jeff "játszik".

Idén Halloweenkor a Twisted Pictures és a Lionsgate lezárja a világsikerű trilógiát. a rendezői székben a második epizódot készítő Darren Lynn Bousman foglal helyet. Az előző két részt is készítő Leigh Whannell és James Wan történetéből Whannell készít forgatókönyvet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • halika22 #12
    a kettő a legjobb
  • winnie #11
    a második épphogy forgatókönyvből született.

    az első rész sikere után a producerek (illetve, hát a stúdió) megvett egy piacon lévő kész forgatókönyvet, amit egy kicsit fűrészesre alakítottak és indult is a forgatás.
  • dominator #10
    Nade ennek milyen lesz majd a plakátja? :)
  • cue #9
    SZVSZ a második is forgatókönyv nélkül született - egyik klissét rádobni a másikra, aztán kész is a film...
    Ritka az olyan alkotás, ahol drukkolok, hogy mihamarabb haljon meg az összes főszereplő, mert annyira kimunkálatlan karakterek, hogy maximum hullának jók.
  • mellon #8
    a "kapunk" az kaptunk akart lenni.

    @Morden23
    igen, a Wan, Whannell páros ngyon szépen megmutatta hogy nem csak a pénzen múllik. Ilyen tekintetben a második részt sem érheti túl nagy marasztalás.
    Nagyon kiváncsi leszek, hogy a 3. részt hogy rakják majd össze, egy ilyen szinopszis után, de reméllem megoldják, és nem marad el a csattanó.
    Eddig nem túl sok filmtrilógiát tudok mondani, ahol a 2. és/vagy a 3. rész rávert vólna az elsőre, ill. mindhárom rész egységesen jó.
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Rohadt gyenge forgatókönyv...
  • Morden23 #6
    Őszintén megmondom, hogy James Wan igazán megérdemel jópár hátbaveregetést és minden respect-et, mert ügyesen és elegánsan mutatta meg, hogy kell low budgetből egy igényes, izgalmas és nem túl klisés filmet leforgatni, ami még ráadásul kasszát is robbantott.
    De tényleg aggódom ezért a SAW III-dologért.
  • mellon #5
    Nekem is hasonló a véleményem. Volt néhány erőltetett rész (páncélszekrény ), és a kelleténél több klisé. De még így is kapunk egy jól kimunkált filmet .

    Kiváncsian várom. Örülhetünk, hogyha még idén láthatjuk a hazai mozikban :(
  • NEXUS6 #4
    Fölrakni egy film történetét a netre?

    Huh ez nagyobb kínzás, mint a film!!!!;)))
    Elolvassa? Meri, vagy nem meri?
    Noss....????
    ;)
  • bertino #3
    na ezazzzz
    gyerünk gyerünk