Ötvös Tibor

Újabb infók az Indy 4-ről

George Lucas egy interjúban újabb részleteket árult el a készülő Indiana Jones 4-ről. Elmondása szerint az új film hű marad majd elődeihez és nem változtatnak a bevált recepten.

Lucas szerdán adott interjújában további infómorzsákat ejtett el a rajongók milliói számára. Leszögezte, hogy az új epizód cseppet sem lesz zajosabb, nagyobb, vagy gyorsabb cselekményű, mint anno az Indiana Jones és az Utolsó Kereszteslovag volt.

"Úgy vélem, Tom Cruise bebizonyította, hogy az embereknek elegük van az efféle akcióból, ráuntak" - nyilatkozta Lucas. "A nézők többsége valami mást akar látni és az Indy-filmek mindig is ilyesmit nyújtottak nekik."

A történetről - természetesen - nem volt hajlandó elárulni semmit. Azt viszont kijelentette, hogy a forgatókönyv készen áll és a forgatást jövő év elején kezdik meg. "Gőzerővel dolgozunk rajta" - tette hozzá Lucas. "Közel 10 éve - szerintem nagyszerű film lesz és más, mint a manapság készülő mozik többsége. Tele lesz akcióval, mégis lesznek benne vicces részek is." A szereplők nagyrésze már aláírta a szerződését. Indy bőrébe ismét Harrison Ford, míg tudós apjáéba Sean Connery fog belebújni.

Azt viszont nem tudni, hogy Spielberg más irányú elfoglaltságai miatt mennyit csúszik még a projekt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #8
    az Indiana Jones filmek nem akciófilmek...
  • Majadi #7
    Ja igen, az izgalmas akció után jön a vicces rész amikor Fordot locsolgatják fel a padlóról.
  • Majadi #6
    Télleg azt nem tudom hogy hogyan fogják összefércelni Fordot erre a szerepre. Ha jól emlékszem az elöző 3 rész az ugrálós fajtából való. Nem tom hogy a bácsikorú szinész szive hogy fogja ezt tolerálni. Nézzétek meg szegény Slyt, az új Rocki film forgatásán 1 nap átlag 3 KOt kapott.
  • echo #5
    "Tele lesz akcióval, mégis lesznek benne vicces részek is."

    Nah pontosan ez a szar amerikai filmek receptje. Ezért kellettek a törpe béna poénjai a LOTR-be, ezért kellett Jar-Jar a Star Wars-ba. Na és ezért lesz egy csomó amerikai filmből valami walt disney szerű valami, annyi különbséggel, hogy nem animációs film. Igazából én ide sorolom a Karib Tenger Kalózait is. Az indi filmek nagyon tetszettek anno, remélem ezt nem cseszik el. Lucasban nem bízok, eljárt felette már az idő, még szerencse, hogy benn van a projectben Spilberg is...
  • norti #4
    Főleg, hogy az autós üldözős/menekülős rész egy modellben lett felvéve, aztán a hátteret mögé montírozták nagyrészt :DDDDD
  • moRtiZ #3
    Viszont eddig a 3 Indiana Jones film nagyon jol sikerult. Csak bizni tudok benne, hogy a 4. resz is ennyire jo lesz. Azert Harrison Ford nagyon nagy szinesz, szerintem meg oregen is megbirkozik a feladattal.
  • vg #2
    Én a napokban láttam a Firewall című Harrison Ford filmet, és véleményem szerint iszonyatosan öreg már, föleg az akciófilmekhez.
  • zoozoo #1
    Addig húzzák-halasszák a film elkészítését, míg Indy egy ősz szakállas tata lesz, az apja meg egy koporsóban fog szerepelni.