Ötvös Tibor

K.I.T.T. a vásznakon repeszt

A Magnum, a Starsky és Hutch, valamint a Miami Vice után a Knight Rider is fellép a szélesvásznakra. Az impozáns listát kiegészítő feldolgozást a The Weinstein Company készíti.

Magnum, Starsky és Hutch, Miami Vice. Hazánkban is hatalmas sikernek örvendő sorozatok, melyek vagy már feltűntek a mozikban vagy hamarosan debütálnak.

Az impozáns sorba most a '80-as években vetített Knight Rider is belép. A legújabb hírek szerint a The Weinstein Company vásárolta meg az eredeti tévésorozat jogait. A forgatókönyv megírására pedig az eredeti jogokkal rendelkező Glen A. Larsont szerződtették le. Larson olyan, szintén világsikerű sorozatokat készített még, mint a Magnum vagy a Battlestar Galactica.


A Knight Rider bosszúhadjáratként kezdődik. Egy nyomozót egyik ügye során lelőnek és magára hagyják. Ám nem hal meg, köszönhetően egy titokzatos milliomosnak, aki átplasztikáztatja őt és így új arccal és új személyazonossággal kezdi meg új életét. Michael Knight egy "csodajárművet" is kap, akit K.I.T.T.-nek hívnak. A duó első dolga Knight gyilkosainak felkutatása.

A szereposztásról egyelőre semmi hír, de az biztosra vehető, hogy nem David Hasselhoff kapja meg Michael szerepét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fv82 #25
    a KITT féle speciális kiadás igen, de a simát egy honda crx lenyomja
  • Stranger #24
    Hehe unalmas autó? Te vak vagy komám. Hol látsz te minden nap ilyen autót? Nem azt mondom hogy az amcsi sportgépek közül ez a legjobb, de szvsz bőven meg fogja állni a helyét még ma is. Egy kis optika egy kis hang és mindjárt jó lesz :)
  • Invader #23
    Én úgy tudom hogy a K.I.T.T kasztni alapja egy Pontiac Trans Am, és nem egy Firebird...
  • fv82 #22
    Már régen vártam, de nem remakeről volt eddig szó úgy volt hogy Michael fia vezeti KITT-et, aki Ben Afleck lehetett volna.
  • bitubo #21
    szar lesz,különben hasselhofal az a szitu hogy kiöregedett ebböl a szerepből
  • Broafka #20
    egyet értek, Hasselhoff nélkül Night Rider, és akik azt hiszik hogy Hasselhoffal szar lenne a film, akkor azok még nem láttak egy részt se a Knight Riderből, annak meg volt a fílingje

    nem mondom hogy szeretem Hasselhoffot, de abban úgy játszott hogy bele való volt

    és ha a film főszereplőjét is Májkülnek fogják hívni, akkor még annál is szarabb lesz!
  • Szalámi #19
    100 éves minimum de asorozatban jó
  • craesh #18
    pfujj bakter hásszelhoff a tökömbe azt...
  • moRtiZ #17
    Mivel KITT eddig is csak annyiban volt Pontiac Firebird, hogy az a kaszni van rajta, eztan is igy lesz, mutatosnak pedig meg mindig mutatos ez az auto. A belsejebe meg akarmilyen tuningot belemagyaraznak, amit akarnak (pl. valamelyik reszbe lezert epitettek bele, vagy siman kente vele a 170 MPH-t). Amugymeg ha nem ez a modell lenne, akkor pont a leglenyegesebb motivumot cserelnek le a filmben. Nem lenne logikus lepes egyaltalan.
  • aki kérdez #16
    http://www.imdb.com/title/tt0384254/

    Eszerint meg pont hogy ő lesz... Most akkor hogy is van ez?