K.I.T.T. a vásznakon repeszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hehe unalmas autó? Te vak vagy komám. Hol látsz te minden nap ilyen autót? Nem azt mondom hogy az amcsi sportgépek közül ez a legjobb, de szvsz bõven meg fogja állni a helyét még ma is. Egy kis optika egy kis hang és mindjárt jó lesz 😊
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Én úgy tudom hogy a K.I.T.T kasztni alapja egy Pontiac Trans Am, és nem egy Firebird...
Már régen vártam, de nem remakerõl volt eddig szó úgy volt hogy Michael fia vezeti KITT-et, aki Ben Afleck lehetett volna.
\"Majdnem párom lett!\"
szar lesz,különben hasselhofal az a szitu hogy kiöregedett ebböl a szerepbõl
egyet értek, Hasselhoff nélkül Night Rider, és akik azt hiszik hogy Hasselhoffal szar lenne a film, akkor azok még nem láttak egy részt se a Knight Riderbõl, annak meg volt a fílingje
nem mondom hogy szeretem Hasselhoffot, de abban úgy játszott hogy bele való volt
és ha a film fõszereplõjét is Májkülnek fogják hívni, akkor még annál is szarabb lesz!
nem mondom hogy szeretem Hasselhoffot, de abban úgy játszott hogy bele való volt
és ha a film fõszereplõjét is Májkülnek fogják hívni, akkor még annál is szarabb lesz!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
100 éves minimum de asorozatban jó
Mivel KITT eddig is csak annyiban volt Pontiac Firebird, hogy az a kaszni van rajta, eztan is igy lesz, mutatosnak pedig meg mindig mutatos ez az auto. A belsejebe meg akarmilyen tuningot belemagyaraznak, amit akarnak (pl. valamelyik reszbe lezert epitettek bele, vagy siman kente vele a 170 MPH-t). Amugymeg ha nem ez a modell lenne, akkor pont a leglenyegesebb motivumot cserelnek le a filmben. Nem lenne logikus lepes egyaltalan.
http://www.imdb.com/title/tt0384254/
Eszerint meg pont hogy õ lesz... Most akkor hogy is van ez?
Eszerint meg pont hogy õ lesz... Most akkor hogy is van ez?
Nagy szükség van erre is... :-/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én akkor néztem amikor tini voltam, nem most, és az idõk során megkopik az emlék:-P Egyébként meg az autó akkor is csak jól nézett ki, ezt a sorozat készítõi mondták, hogy elég fejtörést okozott nekik, hogy egy ilyen unalmas autóból hogy csináljanak szupergépet a vászonra. Most meg már egyenesen nevetséges volna. Ennyi erõvel lehetne 30 éves kõmûves Ford Sierra is, kb az a kategória.
mondjuk a magnumot egy lapon említeni egy knájtrájdörrel elég merész dolog <#ejnye1>#ejnye1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
nem David Hasselhoff ? Na akkorez igy már nem ér semmit
LOL. érdekes is lenne, ha neki kéne eljátszania.
LOL. érdekes is lenne, ha neki kéne eljátszania.
KITT két T, nem tudom te hogy nézted a sorozatot, hogy nem tûnt fel eddig
másrészt nincs azzal az autóval semmi baj, egy bizonyos célt szolgált, nem Honda S2000-nek épült, szal nem tudom, miért kellett most lehuzni, értelme az nem volt
másrészt nincs azzal az autóval semmi baj, egy bizonyos célt szolgált, nem Honda S2000-nek épült, szal nem tudom, miért kellett most lehuzni, értelme az nem volt
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hassit akarom!!!<#zavart1>#zavart1><#hawaii>#hawaii><#beka2>#beka2>
Hát akkoriban nem nézett ki rosszul KIT, de ha a film ezzel készül az elég gáz lesz. Valami jó kis 'vette király volna (ha már amcsi verda kell bele). Az szép is, nem is kell 2x sebességgel lejátszani azokat a részeket, ahol gyorsan kellene mennie. Ugyanis az eredeti járgány kb 1 lada gyorsulási potenciáljával ér fel (10+sec alatt volt 100-on, utána meg megállt az élet). Sportautónak látszó tárgy, békebeli 2 sec váltásidejû automatával.
Valóban, ez a Pontiac még ma is üt.. 😊
A hangja egyébként tényleg vmi repcsi volt a sorozatban? Nagyon úgy tûnt, de persze sose mondták el, hehe..
A hangja egyébként tényleg vmi repcsi volt a sorozatban? Nagyon úgy tûnt, de persze sose mondták el, hehe..
Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB DDR2-533, ATI9700-128, SD, 80G/5400 - MAC OS X 10.4.7
Ez az autó még a mai szemmel nézve is hihetetlenül gyönyörû. Pláne a speckó orr-rész, amit direkt a sorozat miatt fejlesztett ki a Pontiac és a replikákon kívül a többi autó nem is került forgalomba ilyen csõrszerû orral. 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A sorozatba õ volt a fõszereplõ, mégse volt bukta... bár akkor még nem volt alkoholista.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sajna Hasselhoff kiöregedett ebbõl a szerepbõl.
Ben Stiller tökéletes volt Starskynak, nagyon hasonlított rá, de hogy ki hasonlít Hasselhoffra, azt nem tudom.
De biztos találnak megfelelõ embert...
Ben Stiller tökéletes volt Starskynak, nagyon hasonlított rá, de hogy ki hasonlít Hasselhoffra, azt nem tudom.
De biztos találnak megfelelõ embert...
Magnum mozifilm? <#wow1>#wow1> WTF? Errol hogy maradhattam le?!
nemazért de már van jópár kittes mozifilm!!!!!!!
ÁZ!