25
  • fv82
    a KITT féle speciális kiadás igen, de a simát egy honda crx lenyomja
  • Stranger
    Hehe unalmas autó? Te vak vagy komám. Hol látsz te minden nap ilyen autót? Nem azt mondom hogy az amcsi sportgépek közül ez a legjobb, de szvsz bőven meg fogja állni a helyét még ma is. Egy kis optika egy kis hang és mindjárt jó lesz :)
  • Invader
    Én úgy tudom hogy a K.I.T.T kasztni alapja egy Pontiac Trans Am, és nem egy Firebird...
  • fv82
    Már régen vártam, de nem remakeről volt eddig szó úgy volt hogy Michael fia vezeti KITT-et, aki Ben Afleck lehetett volna.
  • bitubo
    szar lesz,különben hasselhofal az a szitu hogy kiöregedett ebböl a szerepből
  • Broafka
    egyet értek, Hasselhoff nélkül Night Rider, és akik azt hiszik hogy Hasselhoffal szar lenne a film, akkor azok még nem láttak egy részt se a Knight Riderből, annak meg volt a fílingje

nem mondom hogy szeretem Hasselhoffot, de abban úgy játszott hogy bele való volt

és ha a film főszereplőjét is Májkülnek fogják hívni, akkor még annál is szarabb lesz!
  • Szalámi
    100 éves minimum de asorozatban jó
  • craesh
    pfujj bakter hásszelhoff a tökömbe azt...
  • moRtiZ
    Mivel KITT eddig is csak annyiban volt Pontiac Firebird, hogy az a kaszni van rajta, eztan is igy lesz, mutatosnak pedig meg mindig mutatos ez az auto. A belsejebe meg akarmilyen tuningot belemagyaraznak, amit akarnak (pl. valamelyik reszbe lezert epitettek bele, vagy siman kente vele a 170 MPH-t). Amugymeg ha nem ez a modell lenne, akkor pont a leglenyegesebb motivumot cserelnek le a filmben. Nem lenne logikus lepes egyaltalan.
  • aki kérdez
    http://www.imdb.com/title/tt0384254/

Eszerint meg pont hogy ő lesz... Most akkor hogy is van ez?
  • Blasta
    Nagy szükség van erre is... :-/
  • Komolytalan
    Én akkor néztem amikor tini voltam, nem most, és az idők során megkopik az emlék:-P Egyébként meg az autó akkor is csak jól nézett ki, ezt a sorozat készítői mondták, hogy elég fejtörést okozott nekik, hogy egy ilyen unalmas autóból hogy csináljanak szupergépet a vászonra. Most meg már egyenesen nevetséges volna. Ennyi erővel lehetne 30 éves kőműves Ford Sierra is, kb az a kategória.
  • schrank
    mondjuk a magnumot egy lapon említeni egy knájtrájdörrel elég merész dolog
  • winnie
    nem David Hasselhoff ? Na akkorez igy már nem ér semmit

LOL. érdekes is lenne, ha neki kéne eljátszania.
  • bertino
    KITT két T, nem tudom te hogy nézted a sorozatot, hogy nem tűnt fel eddig
    másrészt nincs azzal az autóval semmi baj, egy bizonyos célt szolgált, nem Honda S2000-nek épült, szal nem tudom, miért kellett most lehuzni, értelme az nem volt
  • Rocko
    Hassit akarom!!!
  • Komolytalan
    Hát akkoriban nem nézett ki rosszul KIT, de ha a film ezzel készül az elég gáz lesz. Valami jó kis 'vette király volna (ha már amcsi verda kell bele). Az szép is, nem is kell 2x sebességgel lejátszani azokat a részeket, ahol gyorsan kellene mennie. Ugyanis az eredeti járgány kb 1 lada gyorsulási potenciáljával ér fel (10+sec alatt volt 100-on, utána meg megállt az élet). Sportautónak látszó tárgy, békebeli 2 sec váltásidejű automatával.
  • axerow
    Valóban, ez a Pontiac még ma is üt.. :)
    A hangja egyébként tényleg vmi repcsi volt a sorozatban? Nagyon úgy tűnt, de persze sose mondták el, hehe..
  • PyRex
    Ez az autó még a mai szemmel nézve is hihetetlenül gyönyörű. Pláne a speckó orr-rész, amit direkt a sorozat miatt fejlesztett ki a Pontiac és a replikákon kívül a többi autó nem is került forgalomba ilyen csőrszerű orral. :)
  • Sanyix
    A sorozatba ő volt a főszereplő, mégse volt bukta... bár akkor még nem volt alkoholista.
  • Csaba
    Sajna Hasselhoff kiöregedett ebből a szerepből.
    Ben Stiller tökéletes volt Starskynak, nagyon hasonlított rá, de hogy ki hasonlít Hasselhoffra, azt nem tudom.
    De biztos találnak megfelelő embert...
  • JeD
    Magnum mozifilm? WTF? Errol hogy maradhattam le?!
  • vezeték
    nemazért de már van jópár kittes mozifilm!!!!!!!
  • zaki
    Ha ő lenne a főszereplő, akkor lenne nagy bukta szvsz.
  • Imremagdi
    nem David Hasselhoff ? Na akkorez igy már nem ér semmit

biztos bukás