SG.hu

Az Opus Dei a Viasat Historyn

Dan Brown világhírűvé vált könyve, a Da Vinci kód alapján készült, sokat vitatott film bemutatóját május 18-ra tervezik a hazai és külföldi mozikban.

Egy olyan világban, ahol a fikciós dokumentumdrámák és a valóságshow jellegű műsorok meglehetősen kedveltek, ez, a nyugati világ ortodox vallási történelmét kétségbe vonó kasszasiker valószínűleg nagy vitákat vált majd ki. A könyv több mint 40 millió példányban kelt el és ezzel egyidőben kulturális jelenséggé vált. Dan Brown történelmi tényeken alapuló thrillerének hatására egyre nagyobb igény alakult ki a valós információkra és persze a Brown által alkotott mű alaposabb megismerésére.

A Viasat History bemutatja az Opus Dei és a Da Vinci Kód című dokumentumfilmet, amely a Da Vinci Kód állítólagos cselszövőjéről, az erős, befolyásos és vitatott katolikus szervezetről az Opus Deiről szól. Mark Dowd újságíró és hajdani szerzetes belép az Opus Deibe, hogy felfedje a valóságot a 40 millió dolláros New York-i központ működéséről, és hogy találkozzon az egyedüli Silas nevű taggal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • insomniac #1
    kiváncsi leszek.. a könyv nagyonteccett