Ötvös Tibor

Woody Allen Spanyolországban forgat

Woody Allen a világ egyik legismertebb rendezője. Filmjeinek legkisebb mellékszerepeiben is világsztárok láthatók, akik szokásos gázsijukhoz képest szinte potom pénzért vállalják a szereplést.

Allen mindig is híres volt ragaszkodásáról New Yorkhoz. Szinte összes filmjét ott forgatta le. Ám most úgy tűnik, változtat a szemüveges direktor. A legfrissebb hírek szerint ugyanis Allen legújabb filmjét Spanyolországban forgatja le. A 2007 második felében mozikba kerülő filmről egyelőre elég kevés információ szivárgott ki. Azt már tudni, hogy a film készítésében a spanyol illetőségű Mediapro is részt vesz. Világsztárok szerepeltetéséről még nem érkezett hír, de az biztos, hogy Allen most - kivételesen - inkább a kevésbé ismert spanyol színészeket részesíti majd előnyben a szerepek kiosztásánál.


Allen legújabb sikerfilmje, a Match Point rendezése közben

Allen számára az elmúlt év nagyon sűrűnek volt mondható. Eddigi szokásaitól eltérően ugyanis 2005-ben két filmet is készített. Az első a kevésbé sikeres - vagyis buktának számító - Melinda és Melinda. A második, mely jelenleg kizárólag New York és Los Angeles mozijaiban látható a hatalmas kritikai sikernek örvendő Match Point. A film főszerepeiben a gyönyörű Scarlett Johansson és Jonathan Rhys-Meyers látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!