Ötvös Tibor

Szilveszteri műsorajánló

Az év vége a legtöbb ember számára az ünneplésről és a bulizásról szól. Azonban vannak, akik inkább otthon múlatják az időt. Nekik próbál majd kedvükben járni a két vezető kereskedelmi és a királyi televízió.

A TV2 - jó szokásához híven - az év végén ismét jól bevált műsorainak különszámait küldi harcba. Így december 31-én találkozhatunk az Activity, a Csáó Darwin, az Irigy Hónaljmirigy-show, a Banánhéj és a Sas-kabaré szilveszteri adásaival. A gazdaságossági szempontok mellett szól az a tény is, hogy ugyanezen műsorok év eleji ismétlésének nézettsége is igen magas nézőszámot produkál.

A Magyar Televízió (MTV) is követi a megszokott tendenciát és az év közben jól teljesítő műsoraival próbálja rávenni majd a nézőket, hogy őket válasszák 2005 utolsó éjszakáján. Lesz Önök kérték, mely a nap folyamán többször is jelentkezik majd. A különleges adás címe így némiképp módosulni fog Önök kérikre. Lesz még Bazi nagy vita, mely egyik legsikeresebb adásuk, A nagy vita különkiadása lesz.

Az RTL Klub kutatást végzett, mely kimutatta, hogy a Szilvesztert a 18-49 éves korcsoport többsége nem otthon tölti. Így célközönsége hiányában nem készül külön műsorokkal. Helyette játékfilmekkel szórakoztatja az otthon maradtakat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Maco13 #2
    ezért érdemes volt megírni egy cikket
  • Tetsuo #1
    Mennyetek bulizniiiÍ!!!