Ötvös Tibor

Charlize Theron az új Bond-lány

Amint arról már mi is beszámoltunk, a producerek megtalálták a távozó 007-es, Pierce Brosnan utódját Daniel Craig személyében. A Casino Royal című 20-ik James Bond történet most újabb szereplővel gazdagodott.

Ő pedig nem más, mint a 2004-es Oscar-nyertes, Charlize Theron. A szőke színésznő a hírek szerint örömmel fogadta a felkérést és jól esett neki, hogy a rendező, Martin Campbell rögtön rá gondolt.


Az új James Bond lány

Theron karrierje egyre jobban ível felfelé. Amerikában jelenleg két filmje is fut a mozikban: a kétes fogadtatást kapott Aeon Flux, valamint a North Country című dráma. De ő már Az olasz meló folytatására készül. A Bond-filmek ügyeletes szépségeinek szerepe Hollywoodban mindig is kapós volt a színésznők körében. Kim Basinger, Halle Berry, Famke Janssen, Sophie Marceau és Denise Richards is belebújt már ebbe a szerepbe.

A legújabb 007-es kalandot egyszer már megfilmesítették. 1967-ben a leginkább komikusi szerepeiről híressé váló Peter Sellers alakította James Bond figuráját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • specialista #13
    [IMG][/IMG]
  • specialista #12
  • G_ArchAngel #11
    Ehhh...
    Nem úgy volt, hogy Angelina Jolie lesz a Bond-lány?
    Hová süllyedünk...
  • schrank #10
    dzsó ne nyalizzá akkor sem lépek be semilyen szektába
  • Help17 #9
    Direkt rondítotték el te, arra a filmre! Amúgy meg ez pletyka, mindennap mást mondanak. Nem lepődnék meg ha holnap azt mondanék Nicole Kidman vagy Renée Zellwger.
  • Venom1986 #8
    Emberek azon a képen biztos Charlize Theron van mert az szerintem egy szottyat 45 éves nőnek nézz ki?
    Ennyire más lenne smink nélkül,mert ez azért dúúrva!
  • aki kérdez #7
    "Az új James Bond lány" Hmm, talán szerencsésebb lenne kötőjellel írni vagy valami, mert ez így azt jelenti hogy a következő Bond Jane Bond lesz..
  • joebacsi #6
    sweet november a csöpögős filmek közül az egyik legjobb...amúgy charlize meg gyönyörű nő, csodálatos színész
  • schrank #5
    az semmi én múltor megnéztem a tv-ben a sweet novembert ahol kianuríízzel szerepelt egy olyn szép nő és olyan kisugárzással hogy egyből rákerestem a nevére a google-n és akkor tudtam meg hogy ő a Charlize Theron a többi róla készült képen nem tetszett az a frizura mutatta ki legjobban a szép arcát ami a sweet novemberbe volt
    g y ö n y ö r ű jaaa és sírosak ne nézzék meg a filmet mert meg fog szakadni a szívük
  • [HUN]PAStheLoD #4
    Még nem láttam azt a filmet. Most legalább lesz miért megnézni, ha másért nem, hogy beflémelhessem ide, hogy nem is ^.^