Charlize Theron az új Bond-lány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/url][/img]
Ehhh...
Nem úgy volt, hogy Angelina Jolie lesz a Bond-lány?
Hová süllyedünk...
Nem úgy volt, hogy Angelina Jolie lesz a Bond-lány?
Hová süllyedünk...
http://gaborszantai.co.uk/
dzsó ne nyalizzá akkor sem lépek be semilyen szektába <#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Direkt rondítotték el te, arra a filmre! Amúgy meg ez pletyka, mindennap mást mondanak. Nem lepõdnék meg ha holnap azt mondanék Nicole Kidman vagy Renée Zellwger.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Emberek azon a képen biztos Charlize Theron van mert az szerintem egy szottyat 45 éves nõnek nézz ki?
Ennyire más lenne smink nélkül,mert ez azért dúúrva!<#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt><#merges2>#merges2>
Ennyire más lenne smink nélkül,mert ez azért dúúrva!<#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt><#merges2>#merges2>
"Az új James Bond lány" Hmm, talán szerencsésebb lenne kötõjellel írni vagy valami, mert ez így azt jelenti hogy a következõ Bond Jane Bond lesz..
sweet november a csöpögõs filmek közül az egyik legjobb...amúgy charlize meg gyönyörû nõ, csodálatos színész <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az semmi én múltor megnéztem a tv-ben a sweet novembert ahol kianuríízzel szerepelt egy olyn szép nõ<#wow1>#wow1> és olyan kisugárzással<#puszis>#puszis> hogy egybõl rákerestem a nevére a google-n és akkor tudtam meg hogy õ a Charlize Theron <#integet2>#integet2> a többi róla készült képen nem tetszett az a frizura mutatta ki legjobban a szép arcát ami a sweet novemberbe volt <#love11>#love11>
g y ö n y ö r û jaaa és sírosak ne nézzék meg a filmet mert meg fog szakadni a szívük <#rinya>#rinya>
g y ö n y ö r û jaaa és sírosak ne nézzék meg a filmet mert meg fog szakadni a szívük <#rinya>#rinya>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Még nem láttam azt a filmet. Most legalább lesz miért megnézni, ha másért nem, hogy beflémelhessem ide, hogy nem is ^.^
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nah, nah! 😄
Charlize Theron eszméletlen szép nõ, csak nem olyan filmbõl kell kiindulni, ahol direkt el van csúnyítva a szerep miatt. 😊
Pl. Az ördög ügyvédjében vmi eszméletlen volt amikor mentek a sznobbuliba...
Charlize Theron eszméletlen szép nõ, csak nem olyan filmbõl kell kiindulni, ahol direkt el van csúnyítva a szerep miatt. 😊
Pl. Az ördög ügyvédjében vmi eszméletlen volt amikor mentek a sznobbuliba...
Hát igen.
Esik a színvonal<#wink>#wink>
Esik a színvonal<#wink>#wink>
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]