Ötvös Tibor

Aquaman a mozikban

Hamarosan - legalábbis az Államokban - új szuperhős teszi tiszteletét a képernyőkön. A nagy sikerű Smallville producerei ugyanis a Warner Bros számára filmsorozatot készítenek a víz alatti hős, Aquaman főszereplésével.

A Miles Millar és Alfred Gough produceri felügyelete alatt készült, világsikert arató Smallville az egyik leghíresebb szuperhős, Superman fiatalkori kalandjait mutatta be. Az új sorozat szintén az aktuális hős fiatal éveit követi nyomon. Aquaman a víz alatt él, és legegyedibb képessége, hogy képes segítségül hívni a cápákat és az összes többi viziélőlényt, hogy együtt vegyék fel a harcot a bűnözők ellen. Érdekesség, hogy a már említett sorozat egyik epizódjában feltűnt Aquaman. Akkor Alan Ritchson alakította, ám az már biztos, hogy a hős saját sorozatában nem ő lesz a főszereplő.

Az első epizódot jövő év elején forgatják le, rendezője Greg Beeman lesz. Az ő nevéhez - milyen meglepő - a Smallville pár része fűződik. Ha a Warner Bros.-nél rábólintanak a bevezető epizódra, akkor már jövő év közepén merülhetünk a víz alá!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #2
    kicsit rászínez az atlantiszi ember című sorozatra, de csak kicsit.
  • [HUN]PAStheLoD #1
    OMFG, Smallville oké, Klárk Kent még oké .. Superman.. mindenki ismeri, és Aquaman? Az meg ki? KérdeznÁk sokan ^.^



    Persze attól még lehet, hogy a sorozat jó lesz ;]