Ötvös Tibor

Tévésorozat a Terminátorból

A Terminator-trilógia hatalmas sikernek örvend az egész világon. Bár a harmadik rész egy kissé elmaradt a várakozásoktól, azért a készítők nem panaszkodhatnak.

A bemutató után már lehetett tudni: jön a negyedik rész. A hírek szerint kedvenc Halálosztónk kalandjait azonban nemcsak a vásznakon, hanem a tévék képernyőin is követhetjük. Legalábbis Amerikában.


Vajon felbukkan majd a kormányzó is?

Történt ugyanis, hogy az Andy Vajna és Mario Kassar vezette C2 Pictures leszerződött a Warner Bros.-szel, miszerint filmsorozatot készítenek a Fox TV számára. A sorozat azonban nem a gyilkoló gép kalandjait, hanem a Connor családot helyezi a történetek középpontjába. Az elképzelések szerint a második rész végi menekülés után veszi fel a fonalat a sorozat, amikor Sarah Connor a 14 éves John Connorral egyedül marad. A The Sarah Connor Chronicles címet viselő sorozatból egyelőre csak a bevezető, pilotepizódot forgatják le. A forgatókönyvért a Világok harcá-t is készítő Josh Friedman lesz a felelős.

A történetből kifolyólag a - lehet, hogy már nem sokáig - kormányzó Arnold Schwarzenegger szereplése szinte biztosan kizárt, ahogy - meglepetésre - a filmekben Sarah Connort alakító Linda Hamiltoné is. Vajnáék sajnálkozva nyilatkozták, miszerint a sorozat közel sem lesz annyira látványos, mint a filmek voltak. Köszönhető ez a filmsorozatra kiszabott költségvetésnek, hiszen egy tévébe készülő produkcióhoz nem lehet lerombolni egy egész utcát vagy épületet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • öregharcsa #21
    ja igen, akit esetleg érintene..elindult a sorozat....már 2 rész van kint!
    és nem rossz!!(szerintem)
  • öregharcsa #20
    amit tavaly adtak ki, 3 vaskos köteg..na az tényleg ott van a topon!!
  • Gubberx #19
    Sztem pedig hihetetlen jól megírt könyv volt, anno alig bírtam letenni (bár én eleve szeretem a fantasyt :P)
  • saw1234 #18
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=10&t=9160151&na_order=

    aaaha ez igen
  • Mice #17
    azt is olvastam, az tényleg gyenge volt. m.esetre megélhetési vagy sem, de azért némelyik elég jó
  • mrzed001 #16
    Volt valami terminátor a középkorba könyvecske is, hát gyenge 3-ast talán esetleg érdemelt
  • Inquisitor #15
    "és ha a könyveket is nézed (wilson és clarks)"
    Azokat inkább ne. Megélhetési ponyvaregény írás, pláne álnéven!, még jobb magyar íróknál is megbocsáthatatlan. :)
  • Mice #14
    :)) ez már igaz :)) cobra11 medikopter viper puma mind írtó béna sorozat a reklámjaik ellenére. egyedül talán a rexet lehetne annyiból kiemelni, hogy bár az is egy eléggé lapos sorozat, de hát szegény kutya nem tehet róla...
  • Mice #13
    ok, arnie bácsi tényleg egybeforrott a sztorival, de mivel nem ő connor miért ne lehetne normális nélküle? nem csak alfák vannak 600asok 700asok 750esek hk-k és ha a könyveket is nézed (wilson és clarks) akkor egy rakat olyan lény van még mind2 oldalon ami elég távol áll a beszivárgóktól. szóval szerintem menne az nélküle is...
  • Inquisitor #12
    "Köszönhető ez a filmsorozatra kiszabott költségvetésnek, hiszen egy tévébe készülő produkcióhoz nem lehet lerombolni egy egész utcát vagy épületet."
    Oda kell adni a németeknek az ilyen részeket! Fillérekből robbantanak fel akár egész utcányi részeket, meg tucatnyi autót, akár epizódonként is, és még így is isszonyúan laposak és unalmasak a sorozataik :)