Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Silent Hill

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, hamarosan a vásznakon köszönhetjük az egyik legsikeresebb és legrémisztőbb túlélőhorrort, a Silent Hill-t.

Rose egyszerűen képtelen belenyugodni a ténybe: lánya haldoklik. Sharont ugyanis egy, a modern tudomány számára teljesen ismeretlen kór támadta meg, és az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele. Egyetlen esély maradt csupán: egy lélekgyógyász, akihez az út a titokzatos Csendes Domb nevű városkán vezet át. Férje határozott ellenzése ellenére Rose és lánya útra kelnek, ám a városban Sharon eltűnik. Rose a keresésére indul. Ám hamar világossá válik számára, hogy a várost nem emberi lények uralják.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A film főbb szerepeiben Radha Mitchell (Én, Pán Péter), Sean Bean (Légcsavar), Laurie Holden (A Fantasztikus Négyes) és Deborah Kara Unger (Fehér zaj) lesznek láthatók. A rendezői széket a Farkasok szövetségé-t is vezénylő Christophe Gans foglalta el. A forgatókönyvet Roger Avary készítette.

A képek alapján úgy vélem, hogy a készítők jó úton haladnak egy tisztességes thriller elkészítése felé. Reméljük nem a mostani, elég kétes minőségű játékadaptációk sorát gyarapítja majd a film, hanem egy, a játék hangulatát viszonylag hűen visszaadó film kerekedik belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #8
    Remélem nem tisztességes thriller lesz, hanem tisztességes horror lesz. Elvégre a Silent Hill túlélőhorror, ahogy a cikk elején is írják.
    Az Álmosvölgy (Tim Burton a rendezője, csakhogy félreértéseket elkerüljük) nagyon jó film, de nehogy már a Silent hillben poénkodjanak!
    A Farkasok szövetségénél meg nem a rendezővel volt a gond hanem a történettel (forgatókönyvel). A rendező szerintem kitett magáért. Bízom benne, hogy igazolni fog a Silent Hillel.
  • Inquisitor #7
    Én drukkolok a filmnek, bár kétséges milyen jól tudják adaptáni?
    Mert hát egy játékban izgalmas elhagyott városban tök egyedül bolyongani, nem tudva mi van a következő sarok vagy ajtó mögött ... na de ezt nézni 90-120 percben? Igaz nekem a Számkivetett is tetszett :)
  • Falatka2003 #6
    Kb. 0,1xÁlmosvölgy legendája=Farkasok szövetsége. (Pedig az Álmosvölgy sem a legjobb filmek közé tartozik.)
  • 5i #5
    Nagyon cool és akciódús kaland-fantasy film. De nem thriller!!! EZ új műfaj lesz a rendezőnek. Kiváncsi vagyok.
  • látogató #4
    Igy van, Uwe Boll erre nem tudta rátenni a kezét, úgyhogy még bármi is lehet belőle. De a Farkasok szövetségét nem láttam. Az milyen volt?
  • Loál János #3
    Ezt nem Uwe Boll csinálja, úgyhogy még akármi lehet belőle. :D
  • Akuma #2
    szerintem ugyan arra a sorsra fog jutni mint az alone in the dark
    kudarc, hatalmas bukás
  • Derapo #1
    Már alig várom mikor lesz ez már?Halálos Silent Hill rajongó vagyok,mindegyik részt végigjáctam már vagy ezerszer.Komoly fanatikus vagyok ám