Specker Balázs

Alakul a szereplőgárda Ridley Scott új filmjéhez

Nemrég számoltunk be arról, hogy Ridley Scott "Egy jó év munka" címen futó filmjében Albert Finney kapta az egyik fő szerepet a hétköznapok szürkesége elől Dél-Franciaország borvidékére menekülő londoni bankárt, Max Skinnert alakító Russel Crowe mellett.

Max Skinner örökségére, a provence-i francia szőlőskertre nem csak az eddigi tulajdonos nagybácsi, hanem a hirtelen felbukkanó unokahúg is megpróbálja rátenni a kezét. A régóta eltűntnek hitt rokon szerepe eddig kétséges volt, ám a Hollywood Reporter értesülései szerint a rendező végre megtalálta megfelelő embert Marion Cotillard személyében.

A francia színésznőt Tim Burton Nagy hal című filmjében már játszott együtt Albert Finneyvel, ám a közönség Jean-Pierre Jeunet, "Hosszú jegyesség" című romantikus drámájában is láthatta őt Audrey Tatou mellett, idén pedig Abel Ferrara, Mary (2005) című alkotásában tűnik fel Juliette Binoche és Forest Whitaker társaságában.

A film szereplőgárdájához szintén csatlakozott Tom Hollander (Gosford Park), Aaron Eckhart (Erin Brockovich - zűrös természet, Minden héten háború) és Tulipános Fanfan XV. Lajosa, Didier Bourdon is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Anteris #1
    Ridley Scott-tól azért valami ütősebbet várna a ember...