Szekeres Viktor

Ki tudja, miért, de itthon továbbra is komoly bukás az egyik legsikeresebb idei amerikai film

Továbbra is mélyrepül itthon a Twisters.

A Filmforgalmazók Egyesülete becsült adatai alapján a hétvégén 2600-an nézték meg itthon a Twisterst, ami így nézőinek 46%-át vesztette el az előző hétvégéhez képest, így most már nyugodtan bezárhatjuk a könyvet a film magyarországi szereplése fölött, és kijelenthetjük, hogy az egyik legnagyobb hollywoodi nyári siker idehaza valami döbbenetesen nagyot bukott. Amire nem nagyon van magyarázat. Mármint, hogy miért pont csak a magyaroknak nem kellett a film.

A film ugyanis amellett, hogy már majdnem 200 millió dollár bevételt hozott Amerikában, világszerte nem teljesít ilyen pazarul, de közel sem a töredékét produkálja, hiszen mindössze 71-29% a bevételmegoszlás, azaz globálisan eddig 79 millió dollárt hozott a film, így ez nem indokolja azt, hogy itthon annyira alulteljesítsen az alkotás, hogy még az Emma és a jaguár is népszerűbb legyen a multiplexekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csulok0000 #2
    És ne feled, hogy a korábbit le is adja legalább 1 csatorna évente :D
  • repvez #1
    talán mert a magyarok jobban emlékeznek az elözö filmre ami 20 évvel ezelött ugyan ezen a cimmel került a mozikba és a mostani ugyan az a stori más szereplökkel .
    Az elözetesben szinte snittrol snittre ugyan az volt mint az elöd film.