Szekeres Viktor

Megérkezett az Alien: Romulus szinkronos előzetese

Lehet, hogy csak 16-os karikát kap az új Alien itthon?

Általában azt szoktuk írni, hogy a szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, és ez most nem biztos, hogy megállja a helyét, hiszen az Alien: Romulus csak augusztus 15-én kerül bemutatásra a hazai mozikban idehaza. Íme a magyar nyelvű trailer.


A híradásokban rebootnak megcímkézett filmhez mindössze egy rövid szinopszist csatoltak eddig: "Fiatalok egy távoli világból arról kényszerülnek, hogy szembenézzenek a világegyetem legfélelmetesebb létformájával." A főszereplők Cailee Spaeny, Isabela Merced, Aileen Wu, Spike Fearn, David Jonsson és Archie Renaux lesznek.

Az mindenesetre nagy öröm, hogy az Alien: Romulus elkészülhetett, hiszen az Alien: Covenant bevétel szempontjából eléggé alulteljesített. Míg a Prometheus 130 millió dollárból Amerikában 126 milliót csinált, a világ többi részén pedig 277 milliót, addig a Covenant, annak ellenére, hogy majdnem 100 millióba került, hazájában még a 75 millió dollárig sem jutott el és nemzetközileg is csak 166 millióra futotta neki. Ez pedig elég komoly visszaesés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csaba161 #1

    Ez egyelőre olyan, mintha a legelső részt újra forgatták volna...