Teljes reboot lesz az új A Karib-tenger kalózai

Végre kiderült, hogy milyen lesz az új Pirates of The Caribbean-film.

A ComicBook.com-nak adott interjújában Jerry Bruckheimer, producer a Pirates of the Caribbean-franchise további sorsáról is beszélt, és megemlítette, hogy a Craig Mazin és Ted Elliot által írt új film teljes reboot lesz, amiről korábban Mazin azt mondta, hogy elég fura sztorit adtak elő a Disney-nek, ami kapcsán fel nem merült bennük, hogy lecsapnak rá, de ez megtörtént, és azóta készült is belőle egy fantasztikus szkript.

Azt nem lehet tudni, hogy Mazin projektje egyike-e a két korábban, Jerry Bruckheimer által is emlegetett Pirates of the Caribbean-filmnek. Ugyebár az egyik a Margot Robbie főszereplésével tervezett alkotás, a másik pedig egy fiatalabb gárdás film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #3
    egyrészt, lehet, hogy neked nem jo film, de még is láttad, tehát volt olyan jo hogy megnézd.
    És elég sokan vannak a világban , hogy ha megemlited a cimet mindenki tudja miről szol és mi az.
    kettő, pont azért mert talán most majd jo filmet csinálnak belöle , ez lenne a reboot lényege.

    három, nem lehet folytatásnak tekinteni, ha ugyan az a stori csak most más a pókember és más a batman és megint arról szol, hogy hogy lett belöle az ami.

    Na ha ehhez az eredeti storit ujra leforgatják jelenetrol jelenetre, függetlenul attol, hogy milyen lesz, ez már alapbol több nézetséget generál, ergo, nem kell nekik annyi energiát belefektetni, mert ha rossz is lesz a film, az elso vetitések miatt akkor is behozza az árát.

    DE manapság inkább az szokott elöfrdulni, hogy egy régi közönségkedvenc filmet ujraforgatnak és bun rossz lesz, és mindenki felháborit, hogy miért keleltt beleronditani a régi storivonalba, amit már nehéz folytatni ugy ahogy kéne.

    Viszont ha egy régi rossz filmet amit kevesen láttak akkor ujra elövennének és megcsinálnák jora akkor lehetne sokkal változatosabb a film felhozatal és talán lenne egy ujabb sikeres trilogia kezdete ahelyett, hogy még egy rokabőr jurassik park, meg még egy hős film lenne.

    lehet neked elég ahogy most csinálják, de nekem már sok az , hogy csak ujabb és ujabb rokabör filmeket látok és az egyetlen ami vltozik az a szereplök neme és kinézete. mert elöveszik a 30 éves siker filmeket és leforgatják az ellenkező nemmel ujra.

    Fel tudnám sorolni napestig ,hogy mennyi régi filmet csesztek el igy.
  • zetortraktor #2
    Egy. A Karib-tenger nem jó film, elég gyenge. Kettő. Kit érdekelne bármi rossznak a rebootja? Ha már az eredetit sem láttam, akkor minek nézzem meg. Három. Ha zavar, tekintsd folytatásnak. Négy. Azt olvastam, hogy a régi filmnek nem fog baja esni. (De érdekelne, hogy mikor csesződik szét a sztori. Ha megcsinálják az újat? Ha te megnézed az újat? Vagy az is elég, ha én megnézem?

    Ami sikeres, azt érdemes csinálni. Mint a Pókembert többször, vagy a Batmant, vagy a Jumanjit, vagy a Jurassic Parkot vagy a Transformerst. Amik érdeklik a nézőt.

    Oké, értem, hogy jajgat és érzékenykedsz, de most miattad ne kapja meg a filmet az, akit érdekel? Kicsit sem önző.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2024.03.28. 21:11:59
  • repvez #1
    de miért jo filmeket rebootolnak?és szétcseszni a régi storyt?
    ahelyett,hogy egy régi bukott filmet rebootolnának aminek a tötrénete jo lett volna és talán igy lenne értelme egy új kezdetnek