Szekeres Viktor

Megjött Kevin Costner epikus westernjének nagyelőzetese

A Horizon az év bombasikere vagy legnagyobb bukása lesz, középút nincs.

Új előzetest kapott Kevin Costner, a Warner Bros és a New Line égisze alatt forgatott filmje, a két részes Horizon: An American Saga, aminek a színész nem csak rendezője volt, hanem írója (Jon Baiddel), producere és főszereplője is. A filmhez kiadták a második előzetest. Az amerikai premier júniusban és augusztusban lesz.


A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Isabelle Fuhrman, Sienna Miller, Sam Worthington, Jamie Campbell Bower, Luke Wilson, Thomas Haden Church, Jena Malone, Alejandro Edda, Tatanka Means és Michael Rooker. További szereplők: Owen Crow Shoe, Ella Hunt, Tim Guinee, Danny Huston, Colin Cunningham, Scott Haze, Tom Payne, Abbey Lee, Will Patton, Georgia MacPhail, Douglas Smith, Alejandro Edda, Wasé Winyan Chief, Michael Anganaro, Angus Macfadyen, Jon Beavers, Alex Nibley, Kathleen Quinlan, Etienne Kellici, Amos Jason Charging Cloud, Bodhi Okuma Linton, Gregory Cruz, James Russo, Jeff Fahey, David O’Hara, Chris Conner, Leroy M. Silva, Bernardo Velasco, Tom Everett, Glynn Turman, Giovanni Ribisi és még sokan mások.

A filmmel abba a polgárháborús időszakba látogathatunk vissza, amibe az 1990-es Farkasokkal táncolóval, mely igen jövedelmezőnek bizonyult, nem csak anyagilag, hanem díjak szempontjából is. A történet egy 15 éves időszakot fog lefedni a polgárháború előttről és utánról, főleg az amerikai nyugatra való terjeszkedés és letelepedés kapcsán. Ezt a veszélye utazást több szemszögből kísérhetjük majd figyelemmel, melyet nem csak az őslakosok nehezítenek meg, hanem a természeti elemek is

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!