Szekeres Viktor

Kevin Costner már be nem mutatott filmje folytatásának folytatásán gondolkodik

Lehet, hogy lesz Horizon 3-4?

Még az sem lehet tudni, hogy a Horizon: An Amercan Saga című Kevin Costner-film, valamint a folytatása hogy fog szerepelni a mozikban, a színész máris azzal csönget be szinte mindenhova Hollywoodban, hogy a 3. és a 4. részre szerezzen finanszírozást jelentő dollárokat, értesült a Puck. Mindez annak ellenére történik, hogy a nagyívű westernjei nemzetközileg egyelőre nem nagyon számítanak keresett portékának, legalábbis jóval nehezebben találnak nekik forgalmazókat, mint gondolták volna.

Mint ismert, az elmúlt években a Warner Bros és New Line égiszen alatt forgatta le új filmjeit Kevin Costner, amiknek nem csak rendezője volt, hanem írója (Jon Baiddel), producere és főszereplője is volt. A filmhez ősszel adták ki az első előzetest, amiből kiderül, hogy a júniusban és augusztusban lesz a premier. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Isabelle Fuhrman, Sienna Miller, Sam Worthington, Jamie Campbell Bower, Luke Wilson, Thomas Haden Church, Jena Malone, Alejandro Edda, Tatanka Means és Michael Rooker.

A filmekkel abba a polgárháborús időszakba látogathatunk vissza, amibe az 1990-es Farkasokkal táncolóval, mely igen jövedelmezőnek bizonyult, nem csak anyagilag, hanem díjak szempontjából is. A történet egy 15 éves időszakot fog lefedni a polgárháború előttről és utánról, főleg az amerikai nyugatra való terjeszkedés és letelepedés kapcsán. Ezt a veszélyes utazást több szemszögből kísérhetjük majd figyelemmel, melyet nem csak az őslakosok nehezítenek meg, hanem a természeti elemek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!