Szekeres Viktor

Készül az Enola Holmes 3

Valószínűleg lesz EH3.

Tavaly némiképp csalódást keltően szerepelt az új Enola Holmes a Netflixen. Legalábbis nem robbantott, nem tudott rálicitálni az első rész remek teljesítményére, és bár így is a 2022-es toplista élvonalába került a filmek között kosztümös filmként, A-listás név nélkül, azonban a 64 millió órás nyitóhétvégéjét simán felülmúlta az előtte bemutatott The School for Good and Evil (78 millió), valamint az év legnagyobb sikerei is, mint a The Adam Project (92 millió) vagy a The Gray Man (88 millió).

Azonban azok után, hogy az EH2 inkább az olyan 55 és 60 millió óra között debütáló filmekhez volt közelebb, mint a Me Time, a Senior Year vagy a The Day Shift, a Netflix úgy döntött, hogy továbbra is együtt akar dolgozni a film főszereplőjével, Millie Bobby Brownnal, aki így egy harmadik részre is vissza fog térni azok után, hogy leforgatta a platformnak a 2024-ben bemutatásra kerülő Damselt. Mindezt egyébként Scott Stuber, a Netflix Films mondta el egy interjúban, bár egyelőre csak arról van szó, hogy készül a forgatókönyv, aminek elég jónak kell lennie ahhoz, hogy film is lehessen belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csicso82 #1
    Most jut az eszembe, még a másodikat sem láttam. Kicsit fárasztó volt az első rész is. Valahogy olyan furcsán "modern" volt A Robert Downey JR-os Sherlock Holmes-ra hajaz de nem annyira jó.